Ucunda biraz donmak var ama her derde deva olduğunu da eklemek isterim..Gençlik ve güzellik iksiri olan buzun faydaları saymakla bitmiyor.
Gelin şöyle bir faydalarına göz atalım.
Selülitlere veda edin
Banyodan çıktıktan sonra bir parça buzu alıp selülitlerin olduğu bölgede, dayanabiliyorsanız eğer, 10-15 dakika masaj yaparak gezdirin.. Selülitleri uyarmak ve yağ tabakasını kırmak için en etkili yöntem buz!
Sivilcelerinizi azaltın
Sivilcelerin yoğun olduğu bölgede bir parça buzu eriyinceye kadar uygulayın.. Sivilcelere iyi gelmesi bir yana, sivilce izlerini de azaltıyor.
Şişmiş gözlerinize buz tedavisi
Buz kalıplarına çay koyun ve buzluğa atın, donduktan sonra gözlerinizin altına uygulayın. (Bu benim kurtarıcım)
Dahasıkıbir cilt için
Yüzünü canlılık katmasıyla beraber, kırışıklıkları gerer, kan akışını düzenler ve gözenekleri büzüştürür.. Yer çekimine meydan okumanın sırrı buz.
Parlak bir cilde sahip olun
1 tane salatalığı blender yardımıyla krem haline getirin. Bir fican kadar limon suyu ekleyin ve buz kalıbına döküp dondurun. Temiz cildinize masaj yaparak uygulayın..
Diri vebüyükgöğüslere sahip olmak zordeğil
Duştan sonra bir avuç büyüklüğünde buz parçasını alıp koltuk altından başlayarak göğsünüzde 15-20 dakika gezdirin..Deforme-sarkmış ve küçük göğüsler için bu en etkili yöntem. Süt bezlerini uyarıp büyüme hormonlarını tetikliyor.
Güzelliğinize güzellik katması dileğiyle, başka bir Bence'mde görüşmek üzere..
Kapitalizm bu işte kadını meta yaptı erkeğe sundu kadın dediğin kapitalizme direnir kendini cinsell obje gibi sunmaz erkeklere böyle yaparsan erkek doğası buna çok çok yatkındır seni bacak aran ile düşünüür metalaşan kadınların bir çoğu sisteme kapitalizme yenildi erkek egemen vahşi sisteme başkaldıran objeleşmeyen kadınlara selam olsun
göğüslerim çok küçük buz yöntemini duydum ama bir türlü denemeye cesaret edemedim gerçekten işe yarar mı? birde cilde doğrudan buz sürmek zarar vermez mi bazıları bir kumaş parçasının içine koyup kullanın diyor
En İyi Cevaplar