Güzellik & Bakım 16 gü Makyajda yeşil ruj tercih ediyor musunuz? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor #Flormar Makyajda yeşil ruj tercih ediyor musunuz? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Beklenen_şarkı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 16 gü Bülent Ersoy tercih ediyor.Bence tercih edilmemesi gereken bir renk 1 0 Yorumla
m Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 16 gü Denemedim, bi parti vs olmadığı sürece de deneme fikrim mevcut değil. 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% 16 gü O ne be çok nadir yakışır kadınlara belki punk veya marjinal kadınlara ama normal de yakışmaz 1 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 14 gü yeşil ruj sürülür mü ya, koyu renkler daha çok gidiyor dudağa. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 16 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. etmiyorum 1 0 Yorumla
Revna_22 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 14 gü Yeşil cırtlak durur kırmızı her yere uyar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bülent Ersoy tercih ediyor.
Bence tercih edilmemesi gereken bir renk
Denemedim, bi parti vs olmadığı sürece de deneme fikrim mevcut değil.
O ne be çok nadir yakışır kadınlara belki punk veya marjinal kadınlara ama normal de yakışmaz
yeşil ruj sürülür mü ya, koyu renkler daha çok gidiyor dudağa.
Ruj bile tercih etmiyorum 🙄
En kötü renklerden biri
Hayir hic kullanmadim
Hayır ama kıza yakistirdim
Hayır
Hayır
etmiyorum
Hayır 😅
Kullanmam.
Hayır sadece kahve tonları
Yeşil cırtlak durur kırmızı her yere uyar
Aman bunedir 😱