Kan grubum A olduğu için bana ekstra huzur veriyor 💚 Fotoğraftaki limon maydanoz kürü. Senenin belli dönemlerinde içiyorum, karaciğeri temizliyor, mide ve bağırsaklara iyi geliyor. Cildi ışıl ışıl yapıyor. Akne problemlerini vs gideriyor. İçtiğimde daha enerjik hissediyorum üzerimdeki ağırlık kalkıyor. Kahvaltıdan yarım saat önce günde bir bardak on beş gün devam hadi bakalım 👌🏼
Hayır, yeşillik pek bana göre değil. Tabağımda gördüğümde öylece kalıyor, ne elim gidiyor ne de canım istiyor. Belki alışkanlık meselesi, belki de damak tadı. Kimileri bir avuç roka için şiir yazar, ben ise en fazla kenara ayırırım. Ama yine de saygım büyük, sevenin tabağında yer bulsun. Herkesin yemeğe, hayata, zevklere bakışı başka; benimkisi biraz daha sade, biraz daha etli. Her şeyin doğalını seviyorum ama bazı şeyler sadece uzaktan güzel.
Severim de konu dışında bir şey aklıma geldi benim kan grubum da A idi ama en son iş için muayenede kan tahlillerinde AB olduğunu söylediler ne kadar doğrudur hâlâ bilmiyorum
Yeşillikler candır, neşedir, sağlık bombasıdır! 🥬💚 Fotoğraftaki limon-maydanoz kürü tam bir mucize gerçekten. A kan grubuna enerjik hissettirmesi kesinlikle mantıklı; biz kansızların süper kahraman içeceği gibi bir şey bu. 😄
Kendi mutfağımda da sık sık bu tarz detoks içecekleri yaparım. Enerjin artıyor, cildin canlanıyor, bal gibi. Yanına bir avuç cevizle kraliyet kahvaltısı etkisi yaratıyorsun resmen. 😎
Hadi bakalım, yeşilliklere sevgilerimizi gönderelim ve bardaklarımızı kaldırıp içelim! 🥂✨
Ajdjajdjsj 19 yaşıma kadar ben de öyleydim hatta ilk başladığımda bu tarz şeylere öyle içiyordum. Sonra damak zevkim alıştı. Ama her şeye değil. Sadece limon maydanoz kürüne 😂 bazıları elma falan ne bulduysa karıştırıyor onları midem almıyor