Güzellik & Bakım 16 gü Göz makyajında hangi tonları asla tercih etmezsiniz? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor #Flormar Göz makyajında hangi tonları asla tercih etmezsiniz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 14 gü Gri kalem aldım bana gitmiyor asla giden birini bulsan vereceğim kalıcık 10/10 parlaklığı müthiş ama işte 1 0 Yorumla
gucluyummm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 16 gü Mor fjfkkf öyle bir hata yapmisligim var çabuk dağılıyor ve yumruk yemişim gibi duruyordu fnfn 2 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 16 gü Sarı ve yeşil tonlarını tercih etmem göz makyajında. 1 0 Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 16 gü Genelde koyu ve toprak tonlari tercih ederim acik renkler pek tercih etmem 1 0 Yorumla
m Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 16 gü Her tonu tercih ederim ahahahah🤣🥳 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 33 14 gü Açık renkler sarı yeşil pembe kırmızı mavi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gri kalem aldım bana gitmiyor asla giden birini bulsan vereceğim kalıcık 10/10 parlaklığı müthiş ama işte
Mor fjfkkf öyle bir hata yapmisligim var çabuk dağılıyor ve yumruk yemişim gibi duruyordu fnfn
Sarı ve yeşil tonlarını tercih etmem göz makyajında.
Genelde koyu ve toprak tonlari tercih ederim acik renkler pek tercih etmem
Yeşil ve turuncu dermişim
Her tonu tercih ederim ahahahah🤣🥳
Yeşil ve sarı rengi tercih etmem.
Açık renkler sarı yeşil pembe kırmızı mavi
yeşil
Mesela fotodakini
Kahverengi
Gayfe rengi
Pembe.
Kırmızı
kirmizi