Güzellik & Bakım Göz farında asla kullanmayacağınız renk hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Göz farında asla kullanmayacağınız renk?#EdamedaBeauty 💄💅✨ Güncellemeler+1 yıl Güncels 👁 Göz farında asla kullanmayacağınız renk hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hepsini de kullanırım renk ayırmam belki kırmızı kullanmazdım tek başına bir şey ile karıştırırdım ama tek kullanmazdım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sarı çok kötü duruyor bence kadınlara yakışmıyor 😂 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 534 cevap paylaştı. Sarı kırmızı lacivert mor hayatta kullanmam gri veya siyah belki 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 565 cevap paylaştı. Gacılar araba mı ki far takıyorlar... Acaba sis farınız var mı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. turuncu olabilir (turuncu far var miydi ya~) 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek olarak bu soruya ne cevap verilirki 1 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl mor kullanmam dayak yemiş gibi oluyo 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sarı turuncu filan 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. sen araba mısın kızım ne farı, esprisi... :D 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Açık renkler 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neonlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hepsini de kullanırım renk ayırmam belki kırmızı kullanmazdım tek başına bir şey ile karıştırırdım ama tek kullanmazdım
Sarı çok kötü duruyor bence kadınlara yakışmıyor 😂
Sarı kırmızı lacivert mor hayatta kullanmam gri veya siyah belki
Gacılar araba mı ki far takıyorlar... Acaba sis farınız var mı
Sarı, mavi, mor falan kullanmam.
Kahve tonları
siyahlar
yeşil
turuncu olabilir (turuncu far var miydi ya~)
Mavi ve su yeşili
Erkek olarak bu soruya ne cevap verilirki
mor kullanmam dayak yemiş gibi oluyo
Ben farı sadece arabada kullanıyorum 🙂
Sarı turuncu filan
Ne farı bu araba farı mı
sen araba mısın kızım ne farı, esprisi... :D
Hepsini kullanırım sanırım
Pembe.
Yesil:)
Bilemiyorum...
Açık renkler