Güzellik & Bakım 17 gü Sevgiliniz size makyaj malzemesi alır mı? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #Flormar Sevgiliniz size makyaj malzemesi alır mı? Cevapla Makyaj Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 17 gü Almasın çünkü zevkimi bilmiyorlar ben her makyaj eşyasını da kullanmam beli renkler var onun dışına çıkmam. 1 0 Yorumla
PERIII144 Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% 17 gü Yok kalsın ben kaliteli makyaj malzemesi alıyorum sonra ağlar param gitti diye 1 0 Yorumla
Askozade Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 17 gü Sevgilim yok ama ince düşünüp alsın isterdim. Güzel bi jest olurdu. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 17 gü Alır almasınada neyin ne olduğunu bilmez ki😂 beraber alırız 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 17 gü Evet, lakin topuklu sevdiğim için biriktirip topuklu alıyorum 1 1 Yorumla Thxxx 17 gü Helal ya topuklu ayakkabı muazzam Yorumla
dansedenkedi Takip Et Xper 3 Yaş: 21 17 gü Hediye olarak evet ama gurursuz gibi bana şunu alll demem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 15 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. makyaj malzemesi alacak sevgilim yok 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 33 15 gü Aaa benim sevgilim yok olsa alır mı yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Almasın çünkü zevkimi bilmiyorlar ben her makyaj eşyasını da kullanmam beli renkler var onun dışına çıkmam.
Yok kalsın ben kaliteli makyaj malzemesi alıyorum sonra ağlar param gitti diye
Sevgilim yok ama ince düşünüp alsın isterdim. Güzel bi jest olurdu.
Alır almasınada neyin ne olduğunu bilmez ki😂 beraber alırız
Evet, lakin topuklu sevdiğim için biriktirip topuklu alıyorum
Helal ya topuklu ayakkabı muazzam
Hediye olarak evet ama gurursuz gibi bana şunu alll demem
Bilmem cimri değilse alır 😂
Alabilir ama almadı daha djsnjsnsjs
Bilmiyor ki malzemeleri, almaz yani
Bana sevgi versin.
Almaz 😂🤭
Hayır almaz.
Elbet bir gün fjjfj
Ben aliyorm neden olmasin