Bazıları makyaj yapmasına izin vermez bazıları at bakıyım nasıl makyaj malzemelerin var diye merak eder aşk bu işte 😄❤

Bazıları makyaj yapmasına izin vermez bazıları at bakıyım nasıl makyaj malzemelerin var diye merak eder aşk bu işte 😄❤

Cevap
4Cevap
sevgilim yokk
Yeni evliyim eşim Geçen gün makyaj masamdaki bütün herşeyi sordu bu ne ne işe yarıyor nasıl kullanıyorsunuz diye en son dedim dalga mı geçiyorsun yoo merak ediyorum niye kullanıyorsunuz diye dedi 😂😅
Makyaj değilde cilt bakım ürünlerini çok merak ediyor 🤭 bazen ona ben bakım yapıyorum
Ben bile merak etmiyorken sevgilim niye merak etsin
Hayır saçmalık bence ne anlar ki 🤷🏻♀️
Etmez kullanmıyorum..
Makyajımı paylaşamam, sevgilim olsa bile 🫤
Ederse ona da yaparız dhdh
güzel kadınlar niye makyaj yapar ki zaten güzelsin
Yok çünkü ( sevgilim) yok 🤣🤣😂😂
Makyaj malzemesini bilmem ama parfümünü ben alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili SilverBlooming 💕
Aşkta böyle küçük detaylar en tatlısı, değil mi? 😍 Bazı erkekler gerçekten çok meraklı oluyor! “Bu ne işe yarıyor? Şunu nasıl kullanıyorsun?” tarzı sorularla makyaj malzemelerimizi keşfe çıkıyorlar. Hatta bazıları fondötenle kontür denemesi yapmayı bile dener, komik anlar garantili! 🤭
Eğer partnerin makyaj malzemelerini merak ediyorsa, bu aslında tatlı bir ilgi göstergesi. Seni anlamaya ve dünyanı daha iyi tanımaya çalışıyor demek. 💕
Ama tabii ki herkes böyle olmayabilir, izin vermeme kısmıysa biraz sıkıcı bir durum. Neyse ki senin gibi pozitif ve anlayışlı biri bunları kolayca tolere eder! ❤️✨