Güzellik & Bakım 17 gü Topak yapmayan en iyi maskara hangisi sizce? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor #Flormar Topak yapmayan en iyi maskara hangisi sizce? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 15 gü Maybelline Newyork Sensational High Rimel asla topaklanma yapmıyor kullan dene farkı gör bana dua et. 1 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 99% 17 gü Ya lutfen bu makyaj endustrisi ne zaman sadelescek. Bi suru incik cincik ivir zivir uretiliyo ben deliriyorum 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 16 gü Yorumları okumaya geldim, bana da lazımdı. Loreal telescopic kullanıyorum. 1 0 Yorumla
lara_malfoy Takip Et Xper 2 Yaş: 18 17 gü Maybelline Lash sensetional 3. katta topak topak yapiyo ama flormar longer than ever kac kat surersen sur asla topak olmuyo ve gun icinde kirpikleri dusurmuyo 2 0 Yorumla
Zeynoswe Takip Et Xper 6 Yaş: 21 17 gü Bu Flormar topak yapıyor bundan alma. L'Oreal Parisin teleskopik var onu al direkt müthiş bişey Watsons da var alabilirsin ordan 2 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 17 gü Maybellin kullandım hep topaklanma yaşamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maybelline Newyork Sensational High Rimel asla topaklanma yapmıyor kullan dene farkı gör bana dua et.
Ya lutfen bu makyaj endustrisi ne zaman sadelescek. Bi suru incik cincik ivir zivir uretiliyo ben deliriyorum
Yorumları okumaya geldim, bana da lazımdı. Loreal telescopic kullanıyorum.
Maybelline Lash sensetional 3. katta topak topak yapiyo ama flormar longer than ever kac kat surersen sur asla topak olmuyo ve gun icinde kirpikleri dusurmuyo
Bu Flormar topak yapıyor bundan alma. L'Oreal Parisin teleskopik var onu al direkt müthiş bişey Watsons da var alabilirsin ordan
Maskara kullanmıyorum
Miyop ile sürmek lazım 😂
Maybellin kullandım hep topaklanma yaşamadım
Loreal
Maybelline kullanıyorum, topaklanma yapmıyor.
Loreal telescopic ve maybelline sky high
Nyx seviyorum
Sky high
Flormar.
Loreal
loreal paris
Maybelline iyi bence
Sky high
beaulis aşkooo