Güzellik & Bakım 27 gü Bir göz kalemine 999 tl verir misiniz? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor #Flormar Bir göz kalemine 999 tl verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 55% 27 gü Hayır tabi ki makyaj malzemelerine bu kadar para harcayanları anlayamıyorum evet kaliteli olsun tabi ki sağlık açısından ama sırf marka diye pahalıya alamam 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 43% 27 gü Çok fazla makyaj yapmam. Rimel ve rujdan ibaret makyajım. O sebeple öyle bir para vermem. Ama iyi bir rimele fazlasını verebilirim, verdim de. 2 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 27 gü göz kalemleri zamanla göz bebeği çevresinde saydam bir tabaka oluşturur bu da ileride de görme sorununa yol açar 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 27 gü Hayır vermem.Malzemeyi alıp kendim yapardım. 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 27 gü Mac inkine vereyim dedim tükenmişti Sonra bu bir işaret olmalı sakin ol kızım diyip almadım😅 1 0 Yorumla
birisiiste7 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 27 gü Allahtan 999 TL Allah korsunun 1000 TL olsaydı nasıl verirdik o parayı 🤣🤣 ( vermezdim bu arada çok saçma aq) 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 25 gü Yani veririm çok güzel işlevi varsa ve maddi sıkıntım yoksa veririm ama bana baya gider bir kalem 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 27 gü 1000 tl olsa vermem pahalı, 999 olur veririm 1 0 Yorumla
Iremtyfr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 27 gü hayır ya gerekenden aşırı pahalı. abartmışlar 1 0 Yorumla
Slimgirly Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 25 gü Vermem valla benim icin 200 TL'lik kalem iş görür 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 25 gü Siz kadınlar makyaj deyince herşeyinizi verirsiniz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 27 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. çok çok param olursa evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır tabi ki makyaj malzemelerine bu kadar para harcayanları anlayamıyorum evet kaliteli olsun tabi ki sağlık açısından ama sırf marka diye pahalıya alamam
Çok fazla makyaj yapmam. Rimel ve rujdan ibaret makyajım. O sebeple öyle bir para vermem. Ama iyi bir rimele fazlasını verebilirim, verdim de.
göz kalemleri zamanla göz bebeği çevresinde saydam bir tabaka oluşturur bu da ileride de görme sorununa yol açar
Hayır vermem.
Malzemeyi alıp kendim yapardım.
Mac inkine vereyim dedim tükenmişti
Sonra bu bir işaret olmalı sakin ol kızım diyip almadım😅
Allahtan 999 TL Allah korsunun 1000 TL olsaydı nasıl verirdik o parayı 🤣🤣 ( vermezdim bu arada çok saçma aq)
Yani veririm çok güzel işlevi varsa ve maddi sıkıntım yoksa veririm ama bana baya gider bir kalem
Göz rengimi değiştirecekse belkş
1000 tl olsa vermem pahalı, 999 olur veririm
Benim zaten bedava geliyor sjsjshljj
hayır ya gerekenden aşırı pahalı. abartmışlar
Veririm buna değer sksms
Bitmeyen kalem olsa verirdim😂
Parası olana dokunmaz bence
Ben maskara fırçası aldım
Vermem
Yoo vermem
vetmen
Hayır.