1 hafta önce çerçeve+cam’a 2500 tl verdim arkadaşlarım pahalı diyip duruyor gerçekten o kadar pahalı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValla ben birşeyin ucuz mu yoksa pahalı mı olduğunu çok anlayamıyorum maalesef. Ekonomi öyle bir hale geldi ki? Pahalılık algım benim şahsen, işe yaramaz hale geldi.
Ama yanlış hatırlamıyorsam geçen sene, belki 1.5 sene önce Dunlop marka gözlük cama bin TL gibi bir fiyat vermiştim. Belki biraz daha yüksek olabilir. Yani bana normal gibi geldi.01 Yorumla
Soran+1 yılBence de normal
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılPahalı değil. Çerçeveler en ucuz 250 TL'den başlıyor, camlar ise inceltme, kalitesine göre değişkenlik gösteriyor. Temmuz gibi bende yeni gözlük aldım ve sadece camlarım fiyatı 1800tl tutuyordu. Devlet indirimiyle ne kadar ödedik hatırlamıyorum ama 2000 civarı ücret çıkmıştı. İyi bir gözlük istiyorsak vereceğimiz parayı gözden çıkarmalıyız
05 Yorumla
Soran+1 yılben cama 1000 tl verdim çerçeveye 1500 tl
Cevap sahibi+1 yılBenim camlar çok kalın olduğu %75 inceltilmiş ve istenilen bütün özellikleri var. Çerçeveyi çok önemsemedim beğendiğim bir tane vardı 250tl'de o tuttu.
Soran+1 yılBenim camlar o kadar kalın değil sanırım inceltilmedi
Cevap sahibi+1 yılHm ben inceltmek zorundayım yoksa şişe camı gibi durur.
Soran+1 yılgeçmiş olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2020 yılında gözlük camı 500 TL tutmuştu. Çerçeve de zaten hakkım vardı ama devlet pek faza karşılamıyor. 500 TL' de çerçeve tutmuştu. Bir şekilde 500 TL 'ye aldım cam ve çerçeveyi üstelik inceltme de yapıldı. Şu an gerçekten çok pahalı alınmıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBugün devletin karşıladığı fiyatı duyunca gülme krizine girdim. Sadece 150 TL’yi devlet karşıladı. Şaka gibi.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle. Benim aldığım dönemde 50 TL gibi bir şeydi sanırım. Yardımcı olunabilecek bir fiyat değil yani. Alım gücü olamayanlar da var o fiyat çok düşük bence
Soran+1 yılEvet haklısın ben de ilk gözlüğümü alırken 50 tl falandı dalga geçer gibi bir fiyat bence devlet seçenek sunmalı ya şu modellerde baya indirim olcak dicek ya da parayı biraz karşılayacaklar
Cevap sahibi+1 yılKeşke öyle olsaydı hem alım gücü düşük olanlar için çok iyi olurdu. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum fakat benim yaşadığım ilçede durumu olmayan insanlar için optikçimize kullanmadığım gozluklerimi bırakıyorum hayrım olsun ücretsiz verin diyorum. Fazla olan gözlükleri sizlerde optikçiye verebilirsiniz ücretsiz versinler. Dediğim gibi ne kadar doğru bilemiyorum
Soran+1 yılYaptığınız çok güzel bir şey. Ama ben vermiyorum eski çerçeveleri çünkü bazen aile üyelerinin gözlük alması gerekince çerçeveye para vermeyip eski çerçeveleri kullanıyoruz geçen annem kullanmadığım bir çerçeveyi gözlük yaptırdı. Ben de yeni gözlüğümden önceki gözlüğü saklıyorum çünkü bir defasında gözlüğüm kırılmıştı eskisini kullanmıştım biraz
Cevap sahibi+1 yılKüçüklüğümden beridir kullanıyorum o yüzden bende fazla vardı sürekli veriyorum. Aile üyelerimden de hepsi gözlüklü ama herkes gözlüğüne dikkat ediyor ve zaten alım güçleri var o yüzden onlara vermek yerine optikçiye bırakmak daha mantıklı benim için.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
46Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence gerekliyse olabilir.
10 Yorumla bende 2 sene önce 1000 tl vermiştim. hiç pişman olmadım.
11 Yorumla
Soran+1 yılgözlük ihtiyaç önemli sonuçta hep yüzümüzde duruyor
+1 yılÖzelligi iyiyse ve cok şık duruyorsa butceni zorlamiyorsa almak mantikli olabilir. Mesla bazıi cerceveler titanyum sapli oluyor takinca hafif oldugu için agirlik vb hic yapmiyor. Baxi camlarda cizilmeye vs. ne dayanikli
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Artık aldım zaten memnunum da güzel de duruypr
- +1 yıl
Plastik sapli mi
Soran+1 yılmetal saplı
- +1 yıl
Memnunsan iyi.
Bende yılbaşından önce 1300e aldım. En ucuzu buydu. Büyük memleketteysen o fiyata alman da normal. Paran var almışsın yaa. Fak fakirleri boşver😀
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla😀😀
+1 yılBen sordun 12 bin tl dedi 8.500 e düşüyor dedi kampanya varmış. Almadım Mayıs ayında 8.500₺ verebilirim
010 Yorumla
Soran+1 yılBu biraz pahalıymış özel mi?
- +1 yıl
Özel değil sağ 3 sanırım sol 2 ama
Uzak ve yakın camlar bir arada
3 yil önce ki camlar 500₺ di 3 yil önce 500 de pahalı bir para idi Şu an ama en iyislerimdem istedim görme acısı yüksel isterim duankiler görme acıları küçük hoşuma gitmiyor
Soran+1 yıluzak ve yakın birleşik olunca pahalı olur tabi. Benim miyop astigmat
- +1 yıl
Senin tek uzak mı numaraları kaç geçmiş olsun gözlük iyi gösteriyor da işe camları çizildi beniö numarası değişmeyecek sadeve camlarına masaya ters koydum falan çizildi numaraları aynı kalacak 3 yildir aynı numaraları
Soran+1 yılSağ gözüm 2.50 miyop 1.25 astigmat sol gözüm 1.75 miyop 1 astigmat. Camların garantisi yok mu? bugün gözlükçüde duydum birine kart verdi şey dedi bu kart camların garantisi kaplamanın çizilmeyeceğine dair çizilirse getirin dedi
- +1 yıl
Var evde duruyo 3 yil geçti ama çizilmeli çok oldu da bilmiyordum kart var evde duruyor hatta 2017 de aldım ilk gözlüğü diğerine 2018 de sonuncu 2021 de hepsinin var kartları evde de çiziğe karşıladığını bilmiyordum gidip sormak gerek
Soran+1 yılbence sorun var mı böyle bir şey diye çünkü parası az değil
- +1 yıl
Çizikler geçmiyor ya para önemli değil mayısta alacam mayısta da artsa 10 bin olsa benim için önemli değil önemli olan görüş açım geniş olacsk bir cam olmalı camın sağdan soldan bakınca bulanık gözüküyor sadece kaçan yerler gözlükte kısıtlı ondan bir de 2 gözde görme kaybı var kalıcı bu yğzden görüş acısı geniş bir cam lazım kaliteli cam ondan 10 bin olsa da önemsiz bir rakam
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun ya gerçekten haklısın paran olupta göremedikten sonra bir anlamı olmuyor bu yüzden en kalitelisi her zaman iyidir
- +1 yıl
Evet
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yıl3,5 verdim😏 inceltim ve sarı ışık fitresimi ne varmış ondan istedim gözlükler hep pahalıydi üstüne birşeyler daha istiyorsan dahada artıyor fiyatlari
05 Yorumla
Soran+1 yılevet ya yapcak bişi yok görmüyoruz
- +1 yıl
Rabbim elden ayaktan düşürmesin göz hic bir seye benzemiyor
Soran+1 yılÇok haklısın göz çizdirme ameliyatı olmayı düşünmüyorum çünkü bir şey olsa fena. Göz çok önemli organ
- +1 yıl
Lens de istemiyorum ameliyat istemiyorum blmiyorum gozluk iyi işte boş ver 🌸🤍
Soran+1 yılBen de senle aynı düşüncedeyim lens de denedim ama rahat edemedim en iyisi gözlük memnunum
Çok normal ya, 2500 lira dediğin 100 dolar bile değil şu anda. Ben 3 yıl önce sırf camlara 900 lira ödemiştim.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama işte anlatamıyorum
Soran+1 yıl@Maritimo haklısın ya 🥲🥲🥲
Biraz fazla olmuş. Ben 1500tl vermiştim birkaç ay önce. Her sene fiyat artmaya devam ediyor. Artık sadece camı değiştiricem.
00 YorumlaBenim aklıma hep şu gelirdi 2500 ₺ ye bunu almasam ne alabilirdim?
011 Yorumla- +1 yıl
Galiba gözünüz bozuk değil. Bunu almasaydı, bozuk gözlerle muhtemelen aldığı hiçbir şeyle mutlu olmayacaktı.
- +1 yıl
Bence bu soruyu sormak hayat kalitenizi düşürüyor.
Soran+1 yıl@kronospell yorumlarında çok haklısın valla
- +1 yıl
Eh, bu bir ömür doğru düzgün göremeden yaşamak için bahane mi oluyor?
- +1 yıl
Abi biz meseleyi çok içselleştirdik şimdi ya...
Soran+1 yılgece gece üzüldüm bi
Sen kendine yakıştırdıysan tamamdır. Şu ortamda ucuz bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ya
Sen memnunsan paranda varmis vermissin boş ver insanlar konusur
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılÇerçeve markası ve cam kalitesi önemli bende kullanıyorum geçen sene 4.500 e yaptırdım
03 Yorumla
Soran+1 yılşükür anlayan birileri
- +1 yıl
Çerçevem guess camlarım da Anti-refle kaplama ve blue-UV mevcut
Soran+1 yılÇerçeven kaliteliymiş. Benim camlar da da kaplama vardı ama unuttum detayını
Alışveriş & Hediyeler konusunda 394 cevap paylaştı. Bence değil yani daha uygunu varmıdır bu pahalilikta onu da bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Vallaha bilmiyorum ama çok pahalı gibi ya bana öyle geldi fiyat araştırması yapmadan mı aldınız
05 Yorumla
Soran+1 yıl1000 tl cam 1500 tl çerçeve
Soran+1 yılne bileyim ya söylediğim kişiler yok artık çüş diyip durdu ve hiç biri gözlük takmıyor anlamıyorlar
Soran+1 yılherkes böyle objektif düşünse sorun kalmayacak
+1 yılEkmek 10 lira oldu de onlarda nerde olduklarını hatırlarlar haha
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲
Göz sağlığı önemlidir. Belli markaların çerçeveleri zaten pahalı. Normal
04 Yorumla
Soran+1 yılbence de ben cama 1000 tl verdim çerçeveye 1500 tl
Soran+1 yılteşekkürler
Pahalı değil kalitesine ve estetik görünümüne o para ucuzlar bir şeye benzemiyor dandik duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ya
+1 yılGayet normal , ben senin fiyatını 2 sene önce verdim bayağı ucuz geldi 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah😀 2 sene önce iyi paraydı
- +1 yıl
Maalesef! İnsanlar aç gözlü ve sahtekar. Mecbur alıyorsun iyi olsun vs ama işte 😅
Soran+1 yılhaklısın ya 🥲
Normal. Geçen sordum 3000 fiyat istedi. Orta kalite
05 Yorumla
Soran+1 yılevet benimki de orta kalite. Yine 5 yıl önce böyle kalitede gözlük aldım ve 5 yıl kullandım
Soran+1 yılTeşekkürler. Gözlerimi çizdirmeyi düşünmüyorum. Aldığım model; yuvarlak, sapları metal. Camları saran kısım da kemik olarak geçiyor
Soran+1 yılGözlük modelinden kaynaklı olabilir mi? çünkü ben de 5 sene metal gözlük kullandım ve hiç öyle bir sorunum olmadı
+1 yılBende o kadar verdim normaldir camlar falan özel olarak izmirden geldi..
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de normal sadece cama 1000 tl verdim
- +1 yıl
Aynen
+1 yılYo gayet normal çünkü baya uzun süre kullanırsın ucuz demek erken kırılır demek
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla yine aynı kalitede aldığım gözlüğü 5 sene kullandım
+1 yılNormal bi fiyat. Camlar çok fazla tutuyor özellikle kaplamasıydı kırılmazıydı inceltmesiydi vs.
09 Yorumla
Soran+1 yılBence de normal cama 1000 tl verdim çerçeveye de 1500 tl
- +1 yıl
Ben bir buçuk sene önce cama 2k vermiştim :d tekrar yaptırmadım :((
Soran+1 yılSadece cam için pahalıymış ya yerinde olsam ben de 5 senede bir ancak değişirdim camı ama işte göz numarası artınca sıkıntı
- +1 yıl
Numaram yüksek ve camı inceltmesi pahalı :((
Soran+1 yılkaç numara ki benim sağ 2.50 sol 1.75 miyop+astigmat
- +1 yıl
4.75 miyop 2 de astigmat var :(
Soran+1 yılseninki fena ya benim biri 2.50 miyop 1.25 astigmat biri 1.75 miyop 1 astigmat umarım göz numaran çok hızlı artmıyordur zorlanırsın ya
- +1 yıl
Bi süredir aynı ya, sanırım sabitlendim
Soran+1 yıliyi bari yoksa cüzdan dayanmaz🥲
+1 yılEvet pahalı bence. Kaliteli çerçeve almışsın belli ki camı da ozellikliyse bu kadar tutması normal
03 Yorumla
Soran+1 yılÇerçeve 1500 tl camı da 1000 tl ki evet camı kaliteli eski gözlüğümün camı da kaliteli bir camdı. Ve gözüm ona alıştığı için kaliteyi düşüremezdim.
- +1 yıl
Yani mantıklı bir hareket olmuş o zaman hayırlı olsun demek düşer bize
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılBence normal fiyat, maalesef her sey su an cok pahali
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu anlatmaya çalışıyorum her şey pahalı insanlar gözlüğe ortalama çoğu en az 4 bin veriyor
- +1 yıl
Konusanlar konussun, sen sonucta almissin, alabilmissin. Gözlük, saglik önemli. Bende gözlük takiyorum, ben avrupada 200 € ya aldim
Soran+1 yılGözlük önemli cidden her anımızı gözlükle yaşıyoruz
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 318 cevap paylaştı.
u +1 yıl2021 de vermiştim 1900 lira gözlük için değiyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılben de 2019 da aldım gözlüğümü yine o zamanın parasıyla ucuz değildi. Ama gözlük bambaşka bir şey. Her gün aynada gözlükle görüyorum kendimi. Etrafa gözlükle bakıyorum. İnsanlar beni gözlükle görüp tanıyor. Öyle rastgele alınabilcek bir şey değil yani.
+1 yıl1800 verdim ben de orta halli bir şey. iyileri 5-6k
2500 çok değil yani01 Yorumla
Soran+1 yıleski gözlüğümü de zamanında böyle ortalama fiyatlı almıştım. Çokta kaliteli değildi. 5 yıldır kullanıyordum artık değiştirmek istedim cama 1000 tl verdim çerçeveye de 1500
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değil, ama herkesin pahalı anlayışı farklıdır. Kendinizi dinleyin
10 Yorumla
+1 yıl11 yıldan fazla gözlük kullanan biri olarak alıştım herhalde, 2500 çok da pahalı gelmedi, ahaha
Acil bir sağlık söz konusu sonuçta, güneş gözlüğü alıyor değilsin. Çerçeve de kaliteliyse uzun süre gider, masrafın önüne geçersin.03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ya herkes laf ediyor ama hayatımızın her anı gözlükle. Aynaya bakınca gözlük, yeni insanlarla tanışınca bizi gözlükle görüyorlar. Ayrıca Gözlük imajımızı belirliyor önemli unsur
- +1 yıl
İmaj konusunda katılıyorum. Gözlüksüz görenlerin sanki suradımı komple değiştirmişim gibi abartılı tepkiler vermesi de cabası. Sudan bir şey değil, yüz şekline uyup uymadığına kadar değerlendiriliyor yani.
Şimdilerde ekran bağımlısı olduğumuz için laf edenlerin de bir süre sonra gözlük takması gerekeceğine inanıyorum, o zaman anlarlar.
Soran+1 yılValla yeni gözlüğümle görenler o kadar garip baktı ki. Anlamıyorum lens taksam garip garip bakarlar gözlük modelini değiştirsem aynı bilmiyorum ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılyıllarca kullanacağın bir şey, bir kere vericen parayı sonra kullan dur. o yüzden normal
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın önceki gözlüğümü 5 sene kullandım
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha ucuzunu bulabiliyosa gitsin bulsun bizde madalya verelim
04 Yorumla
Soran+1 yıldimi dimi daha ne kadar ucuz bekliyorlarsa
Cevap sahibi+1 yılParan varmıydı vardı ödedin mi ödedin aldın mı aldın işini görüyomu evet e o zaman sefanın olsun başkasına ne.
Soran+1 yılHaklısın valla gözlük kullanmayanlar çok kolay yorum yapıyor ama gözlük hayatımı etkiliyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yılSalla nefret ederim ben daha ucuza alırdım ben daha uyguna bulurdum ben daha iyi pazarlık yapardım vs vs
evet pahalı almışsın ben mavi ışık filtreli kaliteli numaralı gözlüğü 3-4 ay önce 700 e mi ne almıştım
03 Yorumla
Soran+1 yılCama sadece 1000 tl verdim
Soran+1 yılkalite, numara vs. değişiyor fiyatı
+1 yılBen lenslerime 2000 verdim gözlüğün daha az olması gerekir ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBence esas lensler daha ucuz olmalı 1 aylık lens 800 tl’ydi en son geçen sene aldım
- +1 yıl
Ben yıllık kullandığım için fiyatı böyle
Soran+1 yılValla ben aylık aldım sonra yıka koy falan üşendim günlük aldım sonra ona da üşendim gözlükten devam ettim
+1 yılşimdiki gözlükler ve camlar baya pahalı bana camlara 500 demişti
03 Yorumla
Soran+1 yılcamlara 1000 tl verdim cevaplarda daha fazla verenler de var
- +1 yıl
ben 1 yıl önce falan sordum 500 dü iyi bile almıssın bence takma kafana gözlük ihtiyac vermen lazım zaten güle güle kullan❤️
Soran+1 yılgüzel yorumun için teşekkür ederim 🙂
Eskiden 200 300 liraydı şimdi 2000 3000 yani aslında fiyat artmadı para değersizleşti
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bu gün aldım 3500 e :') 1500 çerçeve 2000 mavi ışık filtreli cam yaptırdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim camlar 1000 tl çerçeve 1500 tl
Çok, bir tane kör değneği al o daha ucuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
+1 yılGözlük önemli. Pintiliiğe gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın
+1 yıl25.000 diye okumuştum.. 2500 normal bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl25 bin miiii? 25 bin’i hayatta vermem
+1 yılucuz bile sayılır
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
Hoşuna gittiyse iyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılevet beğendim
+1 yılBende 3.500 vermiştim
01 Yorumla
Soran+1 yılbence o da çok pahalı değil
+1 yılbiz indirimli olarak 700 e şey yapmıştık ama 😁
03 Yorumla
Soran+1 yıle maşallah. Sadece cam mı?
- +1 yıl
yok hem cam hem çerçeve
tanıdıkdı aslında o yüzden 1000 liradan 700 e indirdi
Soran+1 yılben de indirimli aldım
+1 yıl5 vermiştim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılben de 5 bin falan vercem diye beklemiştim çerçeve seçerken
- +1 yıl
Cam ve çerçeve özel benim o yüzden
+1 yıl2000 civari para odedin bende
06 Yorumla
Soran+1 yılnormal bence
- +1 yıl
0.50 ,0.75 numaraları ama inan farkediyor takınca ve çerçeve çok önemli
Soran+1 yılBenim sağ gözüm 2.50 sol gözüm 1.75 bir de astigmat var iki gözde de fiyat da buna göre artıyor tabi🥲 ben bu sefer kemik çerçeve aldım umarım hemen kırılmaz
- +1 yıl
Kızımın sol gözü 2.25 sağ gözü 1.75 daha 5 yaşında 🥺🥺 Atasun optik çerçeve ve cami 2 yıl garanti yapıyor kırılsa da değişiyor ücretsiz bir daha ki sefere bak istersen
Soran+1 yıl5 yaşında mı? çok küçük ya. Geçmiş olsun umarım azalır ya. Atasundaki gözlüklere baktım da çok beğenemedim ondan tanıdık optikçiden aldım
- +1 yıl
Evet ve 6 ay içerisinde 25 derece büyüdü bir gözü umarım düzelir çok geçmiş olsun sanada güle güle kullan canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal 3 sene önce 900 lira ödemiştim. Sonra ameliyat olup kurtuldum
04 Yorumla
Soran+1 yılbence de normal. Valla ben ameliyat olmam korkutucu bişi olsa gözüme
Cevap sahibi+1 yılBen iğneden bile korkan biriyim ona ragmen zorla cesaretimi toplayıp girdim ameliyata. Sakinleştirici vs verdiler. Teknoloji cok ilerledi risk yok denilecek kadar ya
Soran+1 yılYa bilemiyorum başka bir konu olsa riske takılmam ama göz çok önemli ondan dolayı riske atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılValla ben bile yaptırdıysam herkes yaptırır o derece bak 😄
+1 yılEvet bende o kadar vermiştim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok ne kelime ultra pahalı
03 Yorumla
Soran+1 yılşaka mısın
Cevap sahibi+1 yılkızım mal mısın? pahalı mı dedin pahalı diye yazdım neyin kafasını yaşıyorsun eczanelerde 200 300 lira bu gözlükler
Soran+1 yılEczaneden gözlük alındığını ilk senden duyuyorum. Ayrıca benle düzgün konuş. Ve cama 1000 tl verdim ki cam fiyatları numaraya göre değişiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ekonomide normal gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
Hayir tabiki
10 Yorumla
+1 yılÇerçeve markası ve camın nitelikleri önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
+1 yılDeğil bence sağlık önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
😊.
+1 yılAzzz
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla bana da az geldi
+1 yılÇok bence
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya
- +1 yıl
Pahalı bence değmez ya
Soran+1 yıldeğmez diyorsun da bu gözlükler olmadan ben de yokum. Hiç bir yeti göremiyorum gözlüksüz.
- +1 yıl
Daha ucuz alabilirsiniz bence
Gözlükler çok pahalı evet
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
+1 yıl2500 TL para değil
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
+1 yıl3 yıl önce 1500tlye almıştım normal
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de normal
Çokkk