Ben daha çok göz makyajı seviyorum. Rimel ve far ile güzel bir göz makyajı daha iyi. Bakışlar duruşu etkiliyor.

Göz makyajı
Ten makyajı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben daha çok göz makyajı seviyorum. Rimel ve far ile güzel bir göz makyajı daha iyi. Bakışlar duruşu etkiliyor.

Boya Bilimi yahut Yüz Süsleme Sanatı da denilen makyaj, bir bütündür aslında.
Öncelikle makyaj malzemelerini çok iyi tanımak gerekir.
Mesela föndürük denen bir şey vardır; bir nevi astar boyasıdır. En alta sürülür ve ilk o kullanılır. Birinci katta lekeleri, ikinci katta sivilceleri, üçüncüde yara izlerini kapatır. Dördüncü katta yalnızca burnunuzun ucu açıkta kalır.
Rimel denilen hede hödö, kirpik jölesidir. Kirpikleri dik tutmaya yarar.
Ruj vardır mesela, genellikle dudaklara, bazen de dişlere sürülür.
Oce de çok mühimdir; pençe boyası... Çıkartmak için aseton diye adlandırılan oce sökücü madde içilmelidir.
Zerre anlamadığım konu, neden girip cevap yazıyorsam...
İkisine de önem veririm ten makyajı yeterince sağlıklı parlak beyaz görünmeli göz makyajı da gözler daha ön planda olup çarpıcı olup daha büyük görünüp temiz cilde eşlik etmeli
Cevap
3Cevap
Ben daha çok göz makyajına önem veriyorum. Gözler ve bakışlar daha ön planda olmalı bence her zaman.
Göz makyajı
Bence kesinlikle gözzz çünkü cilt sorunu varsa ten makyajı yapmak riskli olabilir ve yapılsa da iyi Durmaz
ten makyajını güzel yapmayınca gözelri ortaya çıkaramazsın
Makyajdan çok anlamıyorum aslında, bi göz kalemi, bi de ruj bilirim aslında 😄 yeter bence
Çok yoğun bir makyaj yapmıyorum zaten, ten biraz daha öne çıkıyor ama ikisi de önemli.
Göz makyajı. Abartılı makyaj sevmiyorum zaten. Hafif maskara ve biraz cc krem. Bir de biraz dudaklarımı ve yanaklarımı renklendiriyorum yoksa çok soluk görünüyorum maalesef sarışın olmamın bir eksisi bu da.
Knka ben makyaj yapmıyorum maximum bir tane mascara ya da ruj kullanıyorum belki güneş kremi 😀😀😀
Göz makyajı yapmıyorum
Aslında ikiside önemli
Bu yaşımda makyaj yapmayı bilmiyorum
Ben makyaj yapmamayı tercih ediyorum
göz makyajina
Göz makyajı
ten makyajım
İkisine de
Ten makyajı.
Göz tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?