Güzellik & Bakım Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir? Melek11011 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eyeliner çekmek 2 anki almıyor ama ben başka model de istiyorum fikri olan hemcinslerim sizi bekliyorumm😍 Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. direk yavaşça çekmek daha iyi olur eyeliner 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İlk seferde yaparsam güzel oluyor yoksa baya uğrastırıyor 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bağrına kadar eyeliner çeken karılar soruya bekleniyor 0 0 Yorumla
sodamm Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Elim titriyor süremiyorum. Zor zaten ya onunla uğraşması eşit olmuyor vs. 0 2 Yorumla Melek11011 +1 yıl Evet ya o eşit olmama derdi insanı mahvediyo😂 Yorumla sodamm +1 yıl ~.,.- 🤣🤣 Yorumla
BasakKra Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl kendimi bildim bileli ayni cekiyorm cunku baska beceremiyorum ki 0 1 Yorumla Melek11011 +1 yıl Şöyle şekilli yapiyolar ya nasıl ozeniyorum varyaa😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
direk yavaşça çekmek daha iyi olur eyeliner
İlk seferde yaparsam güzel oluyor yoksa baya uğrastırıyor
Bağrına kadar eyeliner çeken karılar soruya bekleniyor
Elim titriyor süremiyorum. Zor zaten ya onunla uğraşması eşit olmuyor vs.
Evet ya o eşit olmama derdi insanı mahvediyo😂
~.,.- 🤣🤣
kendimi bildim bileli ayni cekiyorm cunku baska beceremiyorum ki
Şöyle şekilli yapiyolar ya nasıl ozeniyorum varyaa😅
o ney
Nediyon be abi
Tencere