Güzellik & Bakım Erkekler kadında fresh makyajları mı sever? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Fresh makyajları sevip, iddialı makyajlara da düşerler. Sizce❓#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkekler kadında fresh makyajları mı sever? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben fresh ve doğal makyaj severim kadında 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Daha çok iddalı makyajlara düşüyorlar. Çevremde gördüğüm bu. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sözde evet öyle severler, ama görürse diğerine bakarlar bakımlı buldukları için. 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Erkeklerin ne sevdiklerini bildiklerinden emin değilim 😄 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Erkeklern ne sevdigi umrumda degl Önemli olan benim neyi sevdigm 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Doğal olmalı, abartılı makyajı hoş bulmuyorum. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bende erkekler makyaj seviyor sabitlendiği sürece 😅 zevk meselesi ama sade makyajlar bence 1 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Makyaj sevmem kadının kendisini severim🫠 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kadında hiçbir makyajı sevmiyorum... 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Doğallığı sevebilirler 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben fresh ve doğal makyaj severim kadında
Daha çok iddalı makyajlara düşüyorlar. Çevremde gördüğüm bu.
Sözde evet öyle severler, ama görürse diğerine bakarlar bakımlı buldukları için.
Erkeklerin ne sevdiklerini bildiklerinden emin değilim 😄
Erkeklern ne sevdigi umrumda degl
Önemli olan benim neyi sevdigm
Doğal olmalı, abartılı makyajı hoş bulmuyorum.
Bende erkekler makyaj seviyor sabitlendiği sürece 😅 zevk meselesi ama sade makyajlar bence
Makyaj sevmem kadının kendisini severim🫠
Kadında hiçbir makyajı sevmiyorum...
kesinlikle doğru tespit
Doğallığı sevebilirler
Bir kalem yeter. Maymun olmanın lüzumu yok
Abartılı makyaj sevmiyorum
Doğallık
evet
Evet