Güzellik & Bakım Erkekler kadınların makyajında glosslu yani parlak dudakları mı seviyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Parlak mı mat mı seviyorlar rujları kadınlarda?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl SüperSoru ✨ Erkekler kadınların makyajında glosslu yani parlak dudakları mı seviyor? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben makyaj sevmiyorum 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Normal ruj da parlamıyor mu ki ne farkı var? 😅 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok rujun da parlayanı parlamayanı var 😄😄 Yorumla Mario45 +1 yıl Çok fark var mı aralarında? :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet tabi 😄😂 Yorumla Mario45 +1 yıl Erkekler için hepsi aynı 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne yani şimdi parlak olanlar size şeker yemiş gibi gelmiyor mu 🤣 (bazıları öyle diyor ya). En sevdiğim parlak olanlar benim Yorumla Mario45 +1 yıl Dikkat bile etmiyoruz :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm 😊😄 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Cevap veriyorum, alakasi yok erkekler bakimli kadinlari sever ve kadin kendine ney iyakistiriyorsa erkegin kabuludur ve mecburda kalsa cok güzel askim harika derler :D 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Erkekleri bilemem ben mat seviyorum hiç glossum bile yok 😅 1 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hepsi aynı değildir ama genelde mat sevdiklerini gördüm 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Erkekler genelikle kalca kismina bakiyor canim 1 0 Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Boya kimyasal şeyler yanağını öpecek olsa yarım kilo boya yiyecek 😂 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Parlaktan ziyade şekilli ve etli seviyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. parlak seviyorlar bence 1 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Bence bu erkeklerin pek te umrunda değil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben makyaj sevmiyorum
Normal ruj da parlamıyor mu ki ne farkı var? 😅
Yok rujun da parlayanı parlamayanı var 😄😄
Çok fark var mı aralarında? :D
Evet tabi 😄😂
Erkekler için hepsi aynı 😂
Ne yani şimdi parlak olanlar size şeker yemiş gibi gelmiyor mu 🤣 (bazıları öyle diyor ya). En sevdiğim parlak olanlar benim
Dikkat bile etmiyoruz :D
Hmm 😊😄
Cevap veriyorum, alakasi yok erkekler bakimli kadinlari sever ve kadin kendine ney iyakistiriyorsa erkegin kabuludur ve mecburda kalsa cok güzel askim harika derler :D
Erkekleri bilemem ben mat seviyorum hiç glossum bile yok 😅
Hepsi aynı değildir ama genelde mat sevdiklerini gördüm
Erkekler genelikle kalca kismina bakiyor canim
Boya kimyasal şeyler yanağını öpecek olsa yarım kilo boya yiyecek 😂
Yok fark etmez benim için
Parlaktan ziyade şekilli ve etli seviyorum
parlak seviyorlar bence
Bence bu erkeklerin pek te umrunda değil.
Ben makyajsız doğal seviyorum
Kadınlarda parlak ruj hoşuma gidiyor.
Ne çok parlak ne çok kuru ortası guzel
komple makyaj sevmiyorum
Parlak
Parlak evet
Evet
Parlak
Evet severim
Mat seviyorum
Mat severim.