Güzellik & Bakım İpek kirpik yaptırdım gözüm kızardı neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün öğleden sonra ipek kirpik yaptırdım Ertesi sabah Sağ gözümde kızarıklık var ama acımıyor sadece kirpik diplerim kırpıştırınca Biraz acıyor o kadar bilgisi olan lütfen ne yapacağımı söyleyebilir mi? İpek kirpik yaptırdım gözüm kızardı neden? Cevapla Kirpik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alerji olabilir, mikrop kapmış olabilir, kullanılan yapıştırıcı kaynaklı olabilir. 1 0 Yorumla
-Çiy- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Göz doktoruna gidin enfeksiyon, alerji gibi bir şey olabilir. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. bildiğim kadarıyla kızarması acı olması normal değil. hatta kuaför kör olma ihtimali var demişti.. 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Eski sevgilime benziyorsun yuvarlak yüzlü renkli gözlü 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ahahah hoca ne gerek var böyle şeylere. Bu kadınları bir türlü anlayamiyor insan. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yaptırdığınız yere sorun bence hemen ciddi de olabilir 0 0 Yorumla
Cikcik9898 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nerde yaptırdınız asırı doğal güzel olmuş ve doktora görünün göz bu cok önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Alerji olabilir, mikrop kapmış olabilir, kullanılan yapıştırıcı kaynaklı olabilir.
Göz doktoruna gidin enfeksiyon, alerji gibi bir şey olabilir.
bildiğim kadarıyla kızarması acı olması normal değil. hatta kuaför kör olma ihtimali var demişti..
Eski sevgilime benziyorsun yuvarlak yüzlü renkli gözlü
Ahahah hoca ne gerek var böyle şeylere. Bu kadınları bir türlü anlayamiyor insan.
Yaptırdığınız yere sorun bence hemen ciddi de olabilir
Nerde yaptırdınız asırı doğal güzel olmuş ve doktora görünün göz bu cok önemli
Herşeyi dogalı güzeldir bence
Kimyasal gelmiş olabilirm
Muhtemelen yapıştırıcı yan etki yapmış olabilir
kayseride mi yaptırdın
müstehak
gözlerin çok güzel
Mikrop bulaşmış
Enfekte olmua