Güzellik & Bakım Makyajda yüzün için çok malzeme kullanır mısın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Makyajda yüzün için çok malzeme kullanır mısın?Bu nedir yaa#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Günceldir Makyajda yüzün için çok malzeme kullanır mısın? Cevapla Makyaj Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum ama kızlara sade doğal makyaj yakışır 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hayır bi allık yanıklarıma, gözlerime far, maskara ve eye liner. Bi ruj veya lip gloss. Bu kadar. 1 0 Yorumla
bbirkadınn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güneş kremi fondöten kullanıyorum cildime çoğunlukla kapatıcı kullanmayı tercih etmem çok kötü değilse 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yüzüm için değilde saçım için kullandığım ürün var RedOne marka kırmızı kablı karpuz ve çilek kokulu wax saç şekillendirici krem 1 0 Yorumla
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayir sadece gunes kremi ve allik kullaniyorum ten icin bazen renkli nemlendirici 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşırıya gerek yok kapatıcı fondöten neyse artık o yeter 1 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Fondötenle ya da MakeUp la işim yok, Bebek kremi Ruj Maskara yetiyor 1 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kadın olsam fazla malzeme kullanmazdım, bir ruj bir rimel kafidir 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Olabildiğince az malzeme tercih ederim daima..🍀🗝️ 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sevgilimle öpüşürken bana bulaşanlarla idare ediyoruz😅 1 0 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Gerektiği kadar kullanırım abartmam biraz kapatıcı allık rimel tamamdır 1 0 Yorumla
Davinaaaa7 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yapıcağım makyaja bağlıdır mesela dışarı çıkarken çok fazla yapmam ama evde kendim yapınca biraz abartıyorum 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl ama bu haksızlık çok çok haksızlık bizlere 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl O niye Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evet , ne kadar yüzüm gözükmezse o kadar iyi 😂😂 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır kullanmam hatta hiç kullanmam. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kullanmam 1 0 Yorumla
Larissa__lars Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Genel de sadece kapatıcı eyeliner allık ve ruj 1 0 Yorumla
İsimsizzxdd Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Gerektigi kadar kullanıyorum makyajı da seviyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. ihtiyaç kadar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Makyaj yapmıyorum ama kızlara sade doğal makyaj yakışır
Hayır bi allık yanıklarıma, gözlerime far, maskara ve eye liner. Bi ruj veya lip gloss. Bu kadar.
Güneş kremi fondöten kullanıyorum cildime çoğunlukla kapatıcı kullanmayı tercih etmem çok kötü değilse
Yüzüm için değilde saçım için kullandığım ürün var RedOne marka kırmızı kablı karpuz ve çilek kokulu wax saç şekillendirici krem
Hayir sadece gunes kremi ve allik kullaniyorum ten icin bazen renkli nemlendirici
Aşırıya gerek yok kapatıcı fondöten neyse artık o yeter
Fondötenle ya da MakeUp la işim yok, Bebek kremi Ruj Maskara yetiyor
Kadın olsam fazla malzeme kullanmazdım, bir ruj bir rimel kafidir
Olabildiğince az malzeme tercih ederim daima..🍀🗝️
Sevgilimle öpüşürken bana bulaşanlarla idare ediyoruz😅
Gerektiği kadar kullanırım abartmam biraz kapatıcı allık rimel tamamdır
Yapıcağım makyaja bağlıdır mesela dışarı çıkarken çok fazla yapmam ama evde kendim yapınca biraz abartıyorum
ama bu haksızlık çok çok haksızlık bizlere
O niye
Evet , ne kadar yüzüm gözükmezse o kadar iyi 😂😂
Hayır bazen allık sürerim o kadar
Hayır kullanmam hatta hiç kullanmam.
Az kullanırım
Hayr az ve öz
Yok kullanmam
kullanmam
Hayır kullanmıyorum
Genel de sadece kapatıcı eyeliner allık ve ruj
Hayır.