Fondöten bile gerkmedikce uygulamiyorum bn sadece rimel kalem ruj kapatıcı
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Makyaj yaparken yüzünüze kontür uyguluyor musunuz?
Makyaj yaparken yüzünüze kontür uyguluyor musunuz?
Önceden özenirdim de artık makyajdan ziyade cilt bakımına önem vermeye başladım çünkü cildim çok sorunlu üstünü kapayınca hem güzrl durmuyo hem de iyce kötüleşiyor
Ben uğraşamam o kadar ya beceremiyorum zaten ten rengi eşitlemek için fondöten artı göze kalem maskara bazen de dudak kalemi tamamdır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kontur yapmıyorum. Evde malzemem de yok zaten ama alma gereği duymadım. Özel günlerde de rimel göz kalemi ve ruj kullanırım bazen de far. Fondöten kullanmıyorum cildim bebek gibi pürüz ya da sivilce izi yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uygulamıyorum çünkü makyaj yapmıyorum.
Çoğu zaman 0 makyajla gidiyorum gideceğim yerlere. Makyajda yaparsam rimel ve hafif ruj yeterli oluyor.
Hiç anlamam bu işlerden ya😂 tek yaptığım rimel, ruj. Far ve fondöteni de çok özel günlerde kullanırım.
Önceden özenirdim de artık makyajdan ziyade cilt bakımına önem vermeye başladım çünkü cildim çok sorunlu üstünü kapayınca hem güzrl durmuyo hem de iyce kötüleşiyor
Yüzüme sadece güneş kremi sürüyorum. Gözlerime eyeliner, eğer canım isterse dudaklarıma biraz pembelik o kadar.
Sadece güneş kremi kullanıyorum, olmazsa olmazım onun haricindeki kapatıcı turevindeki kozmetik ürünlerine karşıyım
Sadece'den sonra bile 4 ürün saydınız. Kaç ürün kullanılır ki sadece yüz için 😂
Bı arkadasm var rahat 7-8 ürün kullanıyor. Bı de dio günlük makyaj bu şık bı yere gitmek icn abartı makyaj yapsa daha fazla ürün kullanio
Sadece far olarak ve göz kapağı kaldırma niyetine bazen de allık olarak uyguluyorum fondöten sürmesem bile
Kullanmasını bilsem uygularım ama ben yapınca maymun gibi oluyorum. daha doğru düzgün bb krem bile seçemiyorum..
Yapmam ben o kdr kusurlarım yok kapatcak detaya girmem ben bb krem kullnıom oda nohut tanesi kdr anca cildimi gzlleştirirm daha gzl
Ben uğraşamam o kadar ya beceremiyorum zaten ten rengi eşitlemek için fondöten artı göze kalem maskara bazen de dudak kalemi tamamdır
Kontur yapmıyorum. Evde malzemem de yok zaten ama alma gereği duymadım. Özel günlerde de rimel göz kalemi ve ruj kullanırım bazen de far. Fondöten kullanmıyorum cildim bebek gibi pürüz ya da sivilce izi yok.
Özel günler dışinda yapmam. Kontür cok olgun gösteriyor.
stick kontür arıyorum bulursam hafif kullanırım
Günlük makyajda hayır. Özel zamanlarda, daha özenerek yaptığım makyajlarda kullanırım sadece
Makyaj yapmıyorum asla, güneş kremi yeterli benim için
Üşeniyorum sadece göz altına bi kapatıcı sürüp makyajı başlamadan bitiriyorum ldldlf
çoğuna yakışmıyor bu ya yabancılar daha iyi makyaj yapıyor
Sadece eyeliner sürerim, makyaj anlayışım o kadar 😂
Ağır makyajlarımda uyguluyorum ama günlük olarak güneş kremi dışında bişey kullanmıyorum cildime
Hayır makyaj yapmıyorum zaten. Sadece güneş kremi ve dudak nemlendiricisi sürüp çıkıyorum.
Bu yüzden hep derim yıkamadan almamak gerekir 😁
Sen mümkünse yapma makyaj. Böyle çok daha iyisin ☺️
Hayır abartı makyaj yapmıyorum
Evet uyguluyorum ama belli bile olmuyor
Yüz Makyajı yapmıyorum göz makyajını daha çok seviyorum
Evet uyguluyorum yüze derinlik katıyor ve boyutlandiriyor
Burnuma ve yanaklarıma yapıyorum daha ince ve küçük gösteriyo ☺️
Hayir, daha çok gözlerimi ve dudaklarimi öne çikariyorum.
Bana makyaj hiç yakışmıyor rimel bile yakismior
Fondoten sevmiyorum surmem
Hayir , makyaja o kdr vakit ayırmıyorum
Hiç kontür uygulaması yapmadım
Hayır tiksiniyorum kontür ve fondötenden
Kontüre ihtiyacım yok
çok özel geceler olmadan makyaj yapan biri değilim
bazen evet bazen hayır.
Sadece bb krem, bazen allık
Yüzüm kapanmasa yapardım
Bir kere arkadaşım yapmıştı bana hoşuma gitmedi ama kendim hiç yapmadım
Pek sevmiyorum beni yaşlı gösteriyor