Güzellik & Bakım Başka birine makyajınızı yaptırabilir misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Makyajınızı herhangi birine yaptırabilir misiniz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncelss Başka birine makyajınızı yaptırabilir misiniz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben makyaj yapmam ama sana Joker makyajı yaptırmak isterdim :D güveniyorum beni insan dışı bir şeye benzetmezsin 😂 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yaparım jdjsk u Barış_LonelyForever +1 yıl Yap 🤣 sdjsdjsdj Edameda06 +1 yıl 🃏 u Barış_LonelyForever +1 yıl 🌸☺️
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Ne zaman yaptırsam maymuna çeviriyorlar o yüzden öğrendim kendim yapıyorum hatta çevremdekiler de özel günlere bena yaptırıyor 😁😁 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yüzüme bir şey sürülmesini sevmiyorum ya ama yaptıracak olsam yaptiririm ben anlamam makyaj işinden ajshshs 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaptırıyorum ancak beğenmiyorum kuaför de buna dahil😂 2 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok özel bir gün için evet. Ama genelde düğüne giderken kendim yapmayı seviyorum. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güvendiğim biri olursa konforlu olurdu benim için çünkü ben yapmaya üşeniyorum 😃 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Göz makyajımı yapana işkence olacağı için yspamıyorlar 😄 1 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kimseye bir şey yaptırmam genelde. Elim ayağım var çok şükür. 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kuaföre yaptırmıyor musunuz zaten? 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo kendim yapıyorum Yorumla eternity-a +1 yıl Hiç kuaföre yaptırmadın mi? Yorumla Edameda06 +1 yıl Yaptırdım düğün vs gibi şeylerde Yorumla eternity-a +1 yıl Makyaja ihtiyacı olan yaptırsın boş ver Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Makyaj yapmıyorum, yapsam bile yaptırmam 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. yaptirabilirim 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. hayır canım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben makyaj yapmam ama sana Joker makyajı yaptırmak isterdim :D güveniyorum beni insan dışı bir şeye benzetmezsin 😂
🤣 Yaparım jdjsk
Yap 🤣 sdjsdjsdj
🃏
🌸☺️
Ne zaman yaptırsam maymuna çeviriyorlar o yüzden öğrendim kendim yapıyorum hatta çevremdekiler de özel günlere bena yaptırıyor 😁😁
Yüzüme bir şey sürülmesini sevmiyorum ya ama yaptıracak olsam yaptiririm ben anlamam makyaj işinden ajshshs
Yaptırıyorum ancak beğenmiyorum kuaför de buna dahil😂
Çok özel bir gün için evet. Ama genelde düğüne giderken kendim yapmayı seviyorum.
Güvendiğim biri olursa konforlu olurdu benim için çünkü ben yapmaya üşeniyorum 😃
Göz makyajımı yapana işkence olacağı için yspamıyorlar 😄
Kimseye bir şey yaptırmam genelde. Elim ayağım var çok şükür.
Kuaföre yaptırmıyor musunuz zaten?
Yoo kendim yapıyorum
Hiç kuaföre yaptırmadın mi?
Yaptırdım düğün vs gibi şeylerde
Makyaja ihtiyacı olan yaptırsın boş ver
😄
Yaptırmam beğenmiyorum çünkü
Makyaj yapmıyorum, yapsam bile yaptırmam 😂
Yaptırdım ve zorlanma yaşamadım.
Yaptırabilirim
yaptirabilirim
Evet yaptırabilirim