Güzellik & Bakım Simli rimeller trend olsa kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Simli pullu falan maskaralar trend olsa kullanır mısınız? Yoksa bu resmen maskara olmak mı dersiniz? 😁#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Kullanırım, harika! Nerde yeni trend orada ben ✨ Bu ne ay, Maskara sürcem derken Maskara olamam hiç! 🤦♀️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence de günlük çok komik olur, parti vs daha uygun ✨ Simli rimeller trend olsa kullanır mısınız? Cevapla Fal Soruları Rimel Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hayır kullanmam :D 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Düşünsene sim sürmüş ve sen de gözlerinden opuyorsun 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 O gün gözlerinden öpmeyiver sen de xdjj Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Olmaz. Gözbebeğim ondan gözden öpmek önemli Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Günlük olmaz ona gore kıyafetin de çok parıltı olmasi lazim gittiğin yer parti havasi falan 4 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sürmem sanırım ya, ama göz kenarına yapıştırılan minik taşlar güzel. 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu tarz bir makyaj bir baloda veya galada kullanılabilirbelki gelin makyajı olarakta yapılabilir 1 0 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Normal maskara iyidir ama simli far olurdu süreceksem 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kullanmam sanırım ya gözüme girerse simler 🥺 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çok waaaoooww bir yere gitmem gerek bu şekilde dışarı çıkmam için dhfsj 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düğünlerde kullanırım. 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl 🥳😀 Yorumla
Haydar1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Maskara hakkında hiçbir şey bilmiyorum Genel olarak kozmetik, onlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Güzelms ya gözlermle bayıltırm herkesi 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. dene amaçlı ilk bakarım ama sonrasında kullanmam 1 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl deneme* Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Guzel görünüyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır kullanmam :D
Düşünsene sim sürmüş ve sen de gözlerinden opuyorsun
🤣 O gün gözlerinden öpmeyiver sen de xdjj
Olmaz. Gözbebeğim ondan gözden öpmek önemli
😄
Günlük olmaz ona gore kıyafetin de çok parıltı olmasi lazim gittiğin yer parti havasi falan
Sürmem sanırım ya, ama göz kenarına yapıştırılan minik taşlar güzel.
bu tarz bir makyaj bir baloda veya galada kullanılabilir
belki gelin makyajı olarakta yapılabilir
Normal maskara iyidir ama simli far olurdu süreceksem
kullanmam sanırım ya gözüme girerse simler 🥺
Çok waaaoooww bir yere gitmem gerek bu şekilde dışarı çıkmam için dhfsj
Düğünlerde kullanırım.
🤣 🤣
🥳😀
Maskara hakkında hiçbir şey bilmiyorum
Genel olarak kozmetik, onlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum
göze girer ve kötü görünüyor bence
Güzelms ya gözlermle bayıltırm herkesi