Güzellik & Bakım Lip gloss sürünce bu ışıltılı hayatı ben seçmedim diyesiniz geliyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bi glosstan bile ışıltılı hayat yaşıyormuşum gibi kendimi avutabiliyosam üzülmeyi hak etmeyecek kadar pozitif ruhluyum💄✨🙈#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru mersi Sistem 😂 Lip gloss sürünce bu ışıltılı hayatı ben seçmedim diyesiniz geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Gloss değilde glitter ya da pigment sürünce o his geliyor 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tabi daha çok ışıltı çünkü 🥰 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Kadınlar sürdüklerinde diyorlardır tabi ki de. ben sürmem sjsjs 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Xjjxjdd
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Hayr gelmiyor ven lips glosstan bile daha ışıltılıym 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Wuuuu 😂✨ Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yerine göre ya ama seviyorum ışıltılı lip glossları.☕🌼 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben dee 😌✨ Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aynaya öpücük de attık mi tamam 😂 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💋💋 Yorumla
ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Gloss koleksiyonu kurucam az kaldı😀 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aynen öyle oluyor ayoll djdmdl 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Xjddjdjua Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. sürünce hayatıma ışıltı geliyor 💅🏻 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💅✨ Yorumla
bilinmeyen_0511 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Ay bilmiyorum gloss aşırı seven biriyim 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben dee özellikle yaz mevsiminde Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl demeden çıkmam dışarı💅 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣💅 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kıyamam kız sana :D 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yazık bana xjsjjdd Yorumla bateristartist +1 yıl sana yazık bana kazık :D :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Yazık falan değil 💅😂 Yorumla bateristartist +1 yıl yok canım ne yazık olucak herkes işine baksın gül gibi pozitif kız işte dimi ama Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 🤣🤣 Yorumla bateristartist +1 yıl maşallah çokta güzelsin kız ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗😇 Yorumla bateristartist +1 yıl rica ederim :) Yorumla
zzGatokitty Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl dudaklarım zaten parlak gerek yok sürmeme 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diyorun 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gloss değilde glitter ya da pigment sürünce o his geliyor
Tabi daha çok ışıltı çünkü 🥰
Kadınlar sürdüklerinde diyorlardır tabi ki de. ben sürmem sjsjs
Xjjxjdd
Hayr gelmiyor ven lips glosstan bile daha ışıltılıym
Wuuuu 😂✨
Yerine göre ya ama seviyorum ışıltılı lip glossları.☕🌼
Ben dee 😌✨
Aynaya öpücük de attık mi tamam 😂
💋💋
Gloss koleksiyonu kurucam az kaldı😀
🤣🤣
Aynen öyle oluyor ayoll djdmdl
Xjddjdjua
sürünce hayatıma ışıltı geliyor 💅🏻
💅✨
Ay bilmiyorum gloss aşırı seven biriyim
Ben dee özellikle yaz mevsiminde
demeden çıkmam dışarı💅
🤣💅
kıyamam kız sana :D
Yazık bana xjsjjdd
sana yazık bana kazık :D :D
Yazık falan değil 💅😂
yok canım ne yazık olucak herkes işine baksın gül gibi pozitif kız işte dimi ama
Evet 🤣🤣
maşallah çokta güzelsin kız ♥
Teşekkürler
🤗😇
rica ederim :)
Paraya para katarsam derim anca
dudaklarım zaten parlak gerek yok sürmeme
Diyorun
🤣 🤣
Mat ruj daha hoş
Olabilir
Sürmüyoruz biz