Güzellik & Bakım 35 TL'ye fırça aldım nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ne icin kullanayim fondöten mi pudramı? Güncellemeler+1 yıl Kizlar xedim kizlardan çok erkekler geldi yorumaa bu dunya tersine 35 TL'ye fırça aldım nasıl sizce? Cevapla Fondöten Soruları Pudra Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 +1 yıl Pudra için daha uygun görünüyor. Fondöten için sünger daha güzel. 0 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kızlar 35 liraya peçete aldım, hem de çok yumuşak, sizceee 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bimden tuvalet kağıdı aldım neremi sileyim dermiş gibi 1 0 Yorumla
BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Hahha fantazik şeyler aklıma geliyor sjsjjs 0 4 Yorumla Soran +1 yıl gelmesinnn Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Yok senlik değil çok kullandırttım bu fırçayıda😅 Yorumla Soran +1 yıl ne diyim olurrr Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Olur olur yeriz Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. güzelmiş. pudra için uygun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ne bilelim biz nasil, biz mi aldik... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hahahahah dogruu ama kızlar dedim ya cvb vermesende olur di Yorumla Soran +1 yıl ama kızlar dememisim özur dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla onu gormuyom, guncel de yazmissin galiba bide ben yazdiktan sonra yazdin heralde... Erkeklere kapali da sorabilirdin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet dememissin... Yorumla Soran +1 yıl dogru valla yaa Yorumla
Umut_0 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Pudra için kullan bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam canisi Yorumla
Dayanalicabar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ay bedava 0 4 Yorumla Soran +1 yıl valla mı kızz Yorumla Dayanalicabar +1 yıl Pudra fırçası bu Yorumla Dayanalicabar +1 yıl Yani allık için birebir Yorumla Soran +1 yıl ay ben cok makyaj yapmam fondöten diye aldim aslinda sao canim cvb verdin icn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pudra için daha uygun görünüyor. Fondöten için sünger daha güzel.
kızlar 35 liraya peçete aldım, hem de çok yumuşak, sizceee
Bimden tuvalet kağıdı aldım neremi sileyim dermiş gibi
Hahha fantazik şeyler aklıma geliyor sjsjjs
gelmesinnn
Yok senlik değil çok kullandırttım bu fırçayıda😅
ne diyim olurrr
Olur olur yeriz
güzelmiş. pudra için uygun
ne bilelim biz nasil, biz mi aldik...
hahahahah dogruu ama kızlar dedim ya cvb vermesende olur di
ama kızlar dememisim özur dilerim
Valla onu gormuyom, guncel de yazmissin galiba bide ben yazdiktan sonra yazdin heralde...
Erkeklere kapali da sorabilirdin...
evet dememissin...
dogru valla yaa
Pudra için kullan bence
tamam canisi
Pudra da kullan
Ay bedava
valla mı kızz
Pudra fırçası bu
Yani allık için birebir
ay ben cok makyaj yapmam fondöten diye aldim aslinda sao canim cvb verdin icn
güzelmiş