Bence günlük hayatta en güzel sade ve doğal olan bir makyaj. Bence ağır makyaj günlük hayatta güzel gitmiyor. Ağır makyaj bence özel günlerde daha iyi.
Aynen bende günlük hayatta sade bir makyajdan yanayım. Ben abartı makyaj seven biri değilim. Bence günlük hayatta abartı makyaj yerine sade makyaj tercih edilebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben hiç makyaj yapmıyorum ama sade iyidir kadınlarda
Aynen sade makyaj bence çok daha güzel duruyor. Ben günlük hayatta genelde sadelikten yanayım. Bence abartı makyaj özel günlerde daha güzel duruyor.
günlük hiç yapmam ki çok nadir yaparım
Bence günlük hayatta en güzel sade ve doğal olan bir makyaj. Bence ağır makyaj günlük hayatta güzel gitmiyor. Ağır makyaj bence özel günlerde daha iyi.
Sade
Aynen bende günlük hayatta sade bir makyajdan yanayım. Ben abartı makyaj seven biri değilim. Bence günlük hayatta abartı makyaj yerine sade makyaj tercih edilebilir.
Sadelik misss 😁
Aynen katılıyorum. Bence günlük hayatta sade ve doğal gibi görünen makyaj daha iyi ya. Ben abartı makyaj yapmayı seven biri değilim.
Kesinlikle öyle.
Abartıyorlar yağmur yağsa maymun oluyorlar sonra arabadan geçerken görüyorum öyle gülme krizine giriyorum 😁
sade tabiki