Günlük makyajın ağır olması mi yoksa daha çok natürel olması mı gereklidir?

Zaten adı üstünde günlük, apartmak hem bu sağlık açısından hem görüntü açısından kaba gözükmek hiç hoş değil her gün o güzel yüzümüze sürmemeliyiz ki ben 2defa full makyaj yaptım yapmıyorum sürekli çok önemli davetlerde yaparım yapacaksamda abartmam😊
Hiç anlamam ama affınıza sığınarak bir şey belirtmek istiyorum. Bazı arkadaşlar var resim defteri gibi dolaşıyor. Pembe pembe yanaklar bayrak rengine gelmiş dudaklar falan bence itici oluyor arkadaşlar yaptığınız makyaj güzelliğinizi kapatmasın
Günlük makyajın ağır olmasından pek haz etmiyorum. Hatta benimle sevgili olan makyajı bırakıyor desem yeridir.
Neyse, ağır makyajın fazlasıyla hoşuma gittiği anlar var. :)
Cevap
36Cevap
Ben günlük olarak da böyle yaparım.
Önce göz altı kapatıcım
Sonra fondöten, allık
Sonra beyaz far, üzerine siyah far yani dumanlı göz makyajı
Sonra eyeliner
Sonra rimel
Sonra hafif kaş farı
Sonra göz içine siyah kalem.
Günlük makyaj olduğu için ağır olmasını tavsiye etmem. Sade makyajlar bence gunluk makyaj için daha uygun
Kesinlikle 👍
zevkine, tarzına göre değişir ben doğal duran makyajı sevmiyorum ve çok saçma geliyor doğal duracaksa neden yapayım hiç yapmam:D
Ya kızlar sürün sürüştürün bakmayın doğal diye konuştuklarına boyalı süslü kız görünce salyaları akıyor bunlarınki sözde
Günlük makyaj sade olmalı. Önemli organizasyon, düğün, gece ya da davete gidiliyorsa gece makyajı yapılmalı. Sade güzellik benim tercihim.
İkisi de olmasın makyaj malzemeleri kimyasal maddelerden yapılıyor sonuç olarak o yüzden cilde zararlı.
Natürel makyaj günlük hayatta hem doğal hem güzel duruyor
Ben ağır ve abartılı makyaja karşıyım. Makyaj, kadının doğal güzelliğinin önüne geçmemeli diye düşünüyorum.
Ben ağır makyaj yapıyorum ama günlük makyajda daha doğal olmalı bence
Daha doğal ama güzelliği ön plana çıkaran makyajları seviyorum günlük hayatımda.
bir insana makyaj bu kadAr mı yakışmaz yav, o kadar da severken hem de 🙃
Doğal makyaj güzel duruyor, aşırı olunca iğrenç görünüyor.
Naturel olmalı günlük kullanım dışında da ağır makyaj hoş olmuyor.
Oldukça sade gündelikde rahat etmem gerek fazla makyajla rahatsız oluyorum
Günlük kullanımda o kadar ugraşmaya gerek yok bence. Hafif bir makyaj yeter de artar bile.
Natürel olmalıdır. Günlük olduğu için acelemiz olduğunda bile yapabilelim çabucak...
Birşey merak ediyorum kızlar doğal görünmek içinde makyaj yapıyormu
Doğal bayanları seviyoruz diğer türlü sanki boya firmasına sponsor gibiler
Natürelden daha az olması sadece rimel ve ruj olan makyaj
bu hatunun kendisini nasil iyi hissettigi ile alakali bence :)
Ağır olanlara tuhaf bakıyorum vallahi. Ancak saygı duyuyorum natürel daha hoş.
pek makyaj yapmam ama yapilsa bile dogal durması daha iyi
Bence günlük makyaj olmamalı. Çok kadın gördüm makyajıyla güzelliklerini kapatmışlar.
genelde nude tonlarda yaparım ama belli kurallara takmıyorum moralim bozuksa markete gitsem bile gece makyajı yaparım
Ruh halime göre elbette ama ben naturel makyajı tercih ediyorum günlük olarak. Bazen biraz ağır yaptığımda olabiliyor. kendimi nasıl iyi hissettiğime göre değişiyor
Natuuuurellll
Günlük hayatımda hiç makyaj yapmıyorum
Günlük makyaj adı üstünde zaten biraz doğal dursun bence
bayanların doğal olmasını çok seviyorum,, doğallıktan yanayım,, makyajla modifiyeli oluyorlar 😂🤣😁🤣😁
Herşeyin ortası en güzeli , çok makyaj yapınca başka bir insan olmak gereksiz be abi
Türkçe karşılığını yazsan daha mantıklı. Doğal olması daha güzel bence.
Bana göre kişilikle alakalı gothic tarzı varsa ona göre yapar cute kawai tarzı varsa ona göre
Doğal olsun diyerek başladığım makyaj nedense hep abartı bir makyaja gidiyor 😂😂
Makyaj nadir yapıyorum yapınca da doğal durmasından yanayım
Tabiki doğal olmalı ama buna uyan çok az çevremde gördüğüm kadarıyla
Bence tabiki de naturel olması gerekli abartıya gerek yok günlük icin
Özel biryere gitmiyorsan natürel olmalı. Eğer hergün ağır makyaj yaoarsan cildin cok zarar görür
Biraz kapatıcı nude veya şeftali tonlarında ruj bir de rimel yeterli bence sadelik iyidir
Kesinlikle doğal natural olmasını tercih ederim.
Doğal olması daha hoş
İkisinin ortası bişey olsun ki akşama doğru o makyajı kullanmam gerekiyor genelde sıkıntı yaşamiyayım 🙈🥰
Nasıl seviyorsanız öyle, makyajda kural yoktur.
Makyaj olmamalı bence
Ortam ! Muhit! Uyumlu olan dogru olandir,,
çok abartılı olmamali
Abartı olmaması natürel olmasi her zaman iyidir
Hiçbir zaman ağır makyaj yapmadım yakışmıyor zaten
Eyeliner sürüyorum bitti. 😂😄
Naturel olması gerekli
Hafif bir makyaj daha iyi olur
Fotodaki gibi olsa yeterlidir
Sence? Zaten cevabı yazarken vermişin 👍😉
Ben ağır severim genelde
Az veya hiç olmaması daha iyidir
Natürel olmalı, güzelliğine eşlik etmeli
Natürel olmalı ağır makyaj sevmiyorum
Hafif makyaj, fazlasını sevmiyorum.
Makyaj bence gereksiz ama illede olacak çok hafif dokunuşlar yeterlidir.
Ben hafiflikten yanayım abartı sevmiyorum.
Günlük makyaj natürel olmalı
Bence hafif iyidir agiri ozel gunlerde yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba!
Gün ışığı, yüzümüze dokunduğunda makyajın tüm detaylarını ortaya çıkardığı için günlük makyajda, özellikle ten makyajında kullandığımız ürünleri minimumda tutmaya dikkat etmemiz gerekiyor. Olabildiğince az ürünle, varsa önce kusurları kapatıp sonra öne çıkarmak istediğimiz özelliklere odaklanmalıyız. Günlük makyajda amaç sanki hiç çaba harcamamışız gibi doğal güzelliğimizi ortaya çıkarmak olmalı. Cildimiz üzerinde katman katman duran makyaj görüntüsü gün ışığında hiç de hoş durmayacaktır.
Gözlerde hafif gölgelendirmeler, birbirine çok iyi karıştırılmış, açık-orta tonlarda farlar tercih edilebilir. Göz kalemi yerine koyu renk bir far kirpik dibi boyunca yerleştirilebilir ve maskara ile bakışlar belirginleştirilebilir.
Dudaklarda opak, dudağı tamamen kapatan mat rujlardansa, daha hafif dokulu stick rujlar, glosslar, renkli balmlar tercih edilebilir.
Özellikle ten makyajında fazla ürün kullanımı ya da kontrastı yüksek renkler günlük makyaj için ‘çok fazla’ olabiliyor. Zaten amaç fazla efor sarfetmeden bu güzelliğe sahip olduğumuzu göstermek olmalı. 😉 Günlük makyajda benim tercihim her zaman ‘nomakeup-makeup’ tarzı makyajlar, belki en fazla biraz daha renkli hali...
💞 Sevgilerimle!
Havva GÜLŞEN