Göz makyajımı nasıl yaparsam daha iri gözükür gözlerim? Genellikle kahve tonlarında far kullanıyorum, daha büyük biraz da çekik göstermem için nasıl makyaj yapabilirim?

Göz makyajımı nasıl yaparsam daha iri gözükür gözlerim? Genellikle kahve tonlarında far kullanıyorum, daha büyük biraz da çekik göstermem için nasıl makyaj yapabilirim?

Göz makyajı kullanarak gözlerinizi daha iri ve dikkat çekici gösterebilirsiniz. İşte bazı makyaj ipuçları:
1. Beyaz veya Açık Renkli Göz Kapağı Fondöteni: Göz kapaklarına açık renkli bir fondöten veya far bazı uygulayarak, göz makyajınızın renklerini daha belirgin hale getirebilirsiniz.
2. Göz Altına Aydınlatıcı Uygulama: Göz altlarına aydınlatıcı uygulayarak gözlerinizi daha geniş ve parlak gösterebilirsiniz.
3. Göz Kapağına Işıltılı Far: Göz kapağının iç köşesine veya tamamına ışıltılı bir far uygulayarak gözlerinizi daha büyük gösterebilirsiniz.
4. Siyah veya Kahverengi Eyeliner: Siyah veya kahverengi eyeliner kullanarak gözlerinizi daha büyük ve belirgin hale getirebilirsiniz. Dış köşeden iç köşeye doğru ince bir çizgi çizerek gözlerinizi iri gösterin.
5. Kirpik Kıvırıcı ve Maskara: Kirpik kıvırıcı kullanarak kirpiklerinizi kaldırın ve daha iri görünmelerini sağlayın. Daha sonra bol miktarda maskara uygulayarak kirpiklerinizi belirginleştirin.
6. Kaşların Düzgün Olması: Kaşlarınızın düzgün bir şekilde bakımını yaparak göz makyajınızın daha belirgin olmasını sağlayın.
7. Göz Altı Sıkılaştırıcı Krem: Göz altı bölgesine sıkılaştırıcı bir krem uygulayarak şişkinlikleri azaltın.
8. Doğru Göz Makyaj Teknikleri: Doğru far uygulama tekniklerini kullanarak, gözlerinizi daha büyük göstermek için çeşitli far renklerini deneyin. Örneğin, dumanlı göz makyajı tekniği kullanarak gözlerinizi derinleştirebilirsiniz.
Bu makyaj ipuçları gözlerinizi daha iri ve çekici göstermenize yardımcı olabilir. Ancak makyajın fazlası gözlerinizi ağırlaştırabilir, bu yüzden doğal ve dengeli bir görünüm hedeflemek önemlidir.
Koyu tonlu farlar gözleri olduğundan daha küçük gösterir ama pembe veya lila tonlu farlar gözü daha büyük gösterir ve gözlerinin iç kısmına hafif parlak far kullanmalısın gözü daha büyük göstermek istiyorsan
Çekik görünmesini istiyorsan da açık kahve far kullanmalısın
Gözlerin çok güzel bu arada 😊
Pigmentasyonu iyi olmasına karşın tam renk alamıyorum çok açık renklerde ya…
Ama deneyeceğim teşekkür ederim
Genellikle kahve tonlarında yapıyorum zaten, giyimime de o renkler uyuyor
Rica ederim Bence gözlerin oldukça güzel benim gözlerim kahve hafif çekik esmer tenliyim kahve farlar çok güzel duruyor ama açık farlar hiç yakışmıyor yani ten uyumu da önemli bazı farlar cilt rengine göre çok kötü duruyor sana kalmış tabi ama yüz şeklin ve cilt tonuna göre makyaj yapman daha güzel olur
Ben de kahverengi tonları yapıyorum çoğunlukla
Renkli yapmıyorum özel bir durum yoksa genellikle
Siyah kalemi göz kapağının katlanma bölgesinin biraz üzerine, eyeliner ile paralel olacak şekilde çiz Bu, göz kapağını daha yukarıda dolayısıyla gözü daha büyük gösterir. Bu işlemle ile gözünun çerçevesini büyütmüş olursun bide kirpiğinin ortasına yoğun maskara sür gözünu daha büyük gösterir
Cevap
5Cevap
Göz içine kalem çekme mesela kalem çekince gözlerin olduğun çok daha küçük gözükür. Onun yerine göz dışına sür mesela.
makyaj yapın göz çevresine
Daha ne kadar buyutecen bi sorunu yok ki gozunun. Zaten neden kandiracan olmayan gozu neden oldurmaya calisiyorsun, uc bes saat gezdigin makyaji tekrar cikaracan tekrar normal bu haline donecek kime ne faydasi var kendi motivasyonunu da dusurursun anca boyle, sonra alisirsin buna iyi olmaz bence. Barisik ol kendinle...
Göz içlerine ten rengi bir kalem çekebilirsin daha iri gösterir gözleri. Göz pınarlarna da simli far sürebilirsin.
Milket gözlerini iri yapmaya çaşışıyor bende küçültmeye çalışıyorum sksksk aq dğnyasında
Gözlerinin içine beyaz kalem sür kızıl tonlu far makyajı yap
Sürümü kolay, yumuşak uçlu bi öneriniz var mı beyaz renk
Bence hiç kullanma gözlerin böyle gayet güzel
sonbahar rengi gibi göz)
Bi yanım yaprak döküyor zaten 🥲
Bu gözler sana mı ait
Evett
Maşallah ela gözlüsün beyaz göz kalemi sür gözünün içine
Göz kalemi kullanamıyorum ki, beceremedim ben onu. Daha yumuşak sürümlü beyaz bulursam alırım ama deneyebilirim. Teşekkürler
@masal1235 gönüller bir olsun ya hu, ha elaaaa ha yeşil ne farkeder :)
Bu gözlere dokunmaya gerek yok şiir gibisin..
beyaz göz kalemi askim
İçine beyaz kalem sürebilirsin.
gözlerinin güzelliğini yerim ya
Yiyecek bi şey mi kalmadı 😅
Maşallah diyim nazar değmesin çok güzel be
Teşekkürler 🖖
Tanışabilirmiyiz hanımefendicim
Hshshahahha nedennnnnnnn
Gözüme mi yükseldin 😅😅😅
Fazlasıyla jdjfj
Teşekkür ederim, çok incesin 🫠 ama tercih etmiyorum
Tamam canın sağolsun
Beyaz göz kalemi
Tövbe bismillah
Gözlerin çok güzel
Teşekkür ederim.. herkes gözüme yorum yaptı 1 kişi bile soruma cevap vermedi 😢😢😢😢😢
O konu hakkında bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?