Güzellik & Bakım Gözüme Böyle bir makyajı nasıl yapabilirim? MariHwa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Goz pınarıma ve burnuma böyle bir makyajı nasıl yapabilirim? Aydınlık olsun istiyorum Gözüme Böyle bir makyajı nasıl yapabilirim? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne var bunda ben hep sürüyorum böyle düğün bayram ağır makyaj yaptığım nadir günlerde 😂 highlighter’ı aydınlatıcı fırçası ile göz pınarına burnuna alnına ve hafif çenene dokunduracaksın yani olay highlighter :) 1 2 Yorumla MariHwa +1 yıl Yapıyorum highlighter ile ama böyle olmuyor, sanırım daha açık renkte almam lazım bende ki bronz tonlarda. Teşekkür ederim ipuçları için merakettimmişte +1 yıl tabii beyaza yakın olması lazım
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Boyle beyaz parlak farin var mı bide pembe allik olcak eyeliner cok zor degil aslimda 1 2 Yorumla MariHwa +1 yıl Beyaz farım yok ama bugün alacağım, teşekkür ederim Yorumla Gülxxx +1 yıl Beyaz goz kalemi ilede yapiyolar Yorumla
Gerçek_Terapist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl bu sen değilsinki herkese ayrı yakılır 0 2 Yorumla MariHwa +1 yıl Zaten ben değilim böyle bir makyajı nasıl yapabilirim diye soruyorum Yorumla Gerçek_Terapist +1 yıl yani senin yüüzne uyarmı o önemli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne var bunda ben hep sürüyorum böyle düğün bayram ağır makyaj yaptığım nadir günlerde 😂 highlighter’ı aydınlatıcı fırçası ile göz pınarına burnuna alnına ve hafif çenene dokunduracaksın
yani olay highlighter :)
Yapıyorum highlighter ile ama böyle olmuyor, sanırım daha açık renkte almam lazım bende ki bronz tonlarda. Teşekkür ederim ipuçları için
tabii beyaza yakın olması lazım
Boyle beyaz parlak farin var mı bide pembe allik olcak eyeliner cok zor degil aslimda
Beyaz farım yok ama bugün alacağım, teşekkür ederim
Beyaz goz kalemi ilede yapiyolar
bu sen değilsinki herkese ayrı yakılır
Zaten ben değilim böyle bir makyajı nasıl yapabilirim diye soruyorum
yani senin yüüzne uyarmı o önemli