Güzellik & Bakım Kalıcı Oje Hakkında Düşünceleriniz Neler? bilinmeyennumarayım Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kalıcı oje yaptırmak istiyorum fakat tırnağa zararı oluyor mu merak ediyorum, aranızda yaptıran var mı? Güncellemeler+1 yıl Kına-Nikah-Düğün bu özel günler için düşünüyorum Kalıcı Oje Hakkında Düşünceleriniz Neler? Cevapla Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gereksiz 1 11 Yorumla benbirkadinim31 +1 yıl Queen noktayı koymus hdhdhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @benbirkadinim31 protez yaptirdim bi iki kere hem paramdan oldum hemde tirnaklarimdan Yorumla benbirkadinim31 +1 yıl En iyisi kendi tırnağını cila ile uzatıp sürmek Yorumla bilinmeyennumarayım +1 yıl kendi tırnaklarım uzun, özel gün için düşündüm normal oje soyulur vs diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @benbirkadinim31 limon ve karbonat karisimi da kullanabilirsin Yorumla benbirkadinim31 +1 yıl Hayır soyulmuyor ama gittiğin yer sana gün veriyor gitmezsen bakımına protez tırnağın kırılır bende oldu tırnağım çok acıdı Yorumla benbirkadinim31 +1 yıl Aaa bunu bilmiyordum tırnağa sürmem mi gerekiyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @benbirkadinim31 kirilmamasi icin guclendiriyor Yorumla benbirkadinim31 +1 yıl Tamamdır çok teşekkür ederim Yorumla bilinmeyennumarayım +1 yıl protez yaptırmayacağım oje sadece o da 3-4 gün için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 4 gun icin hic degmez zarar verecek hep tirnaklarina Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dövme kaşlar kadar gereksiz bir şey..
Verir tabi
Gereksiz gibi
Gereksiz
Queen noktayı koymus hdhdhs
@benbirkadinim31 protez yaptirdim bi iki kere hem paramdan oldum hemde tirnaklarimdan
En iyisi kendi tırnağını cila ile uzatıp sürmek
kendi tırnaklarım uzun, özel gün için düşündüm normal oje soyulur vs diye
@benbirkadinim31 limon ve karbonat karisimi da kullanabilirsin
Hayır soyulmuyor ama gittiğin yer sana gün veriyor gitmezsen bakımına protez tırnağın kırılır bende oldu tırnağım çok acıdı
Aaa bunu bilmiyordum tırnağa sürmem mi gerekiyor?
@benbirkadinim31 kirilmamasi icin guclendiriyor
Tamamdır çok teşekkür ederim
protez yaptırmayacağım oje sadece o da 3-4 gün için
3 4 gun icin hic degmez zarar verecek hep tirnaklarina
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!