Allık için uygun fiyatlı olarak flormar mood booster 002, 003 numara allığını ve pastelin show your joy likit 53 numara allığını veyahut cream blush 42 numarasını alabilirsin. Yüksek fiyatlı olarak da Missha Juicy Pang BE01 ya da RD01 numarasını veyahut Maybelline new york Cheek Heat 30 Coral Ember numarasını alabilirsin. Beyaz tenliysen pembe, buğday ya da esmer tenliysen şeftali veyahut kırmızı tonlarında allık al bence. Gloss olarak Maybelline lifter gloss Moon ya da Sephora Outrageous Plumping 11 numarasını alabilirsin. Uygun olarak Flormar Dewy lip Booster 003 party, Revolution Shimmer Bomb Distortion dolgunlaştırıcı etkili çok güzel alabilirsin. Pastelin şeffaf Show Your Lumous Clear glosu var, asla yapış yapış değil ve uygun fiyatlı bu da. Tint olarak Flormar Water Lip Stain 003 Girl Gang numarası çok iyi, ya da pastelin Lip to Cheek 01 Carmen numarasını alabilirsin. Yüksek fiyatlı da Missha'nın dolgunluk ve ışıltı veren CR01 gloss tint'ini tercih edebilirsin.
Nivea nin dudak nemlendiricisini kullanıyordum hep lip gloss denemedim hiç yani bilemiyorum ama sana hangi renk tonlarını kullanacağın hakkında tavsiye verebilirim djjss
mavi, lacivert, kobalt mavi, mor, mürdüm, bordo, lila, yeşil, gri, gümüş ve pembenin tüm tonları bu renk aralıkları soğuk ciltleri canlı gösterir bunlari baz alarak alışveriş yapabilirsin rahatlıkla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
maybelline var
Maybeline gloss mu?
Kadıköy çilek sokaktaktan aldım en son lip gloss şeffaf kendinden pembeleşiyor güzeldi elimdeki allıklardan memnun değilim pastel var 2 tane
Lip glossun markası yazıyor mu peki?
Altın parçacıkları ve sarı çiçek var içinde kapak kısmı yıldız şeklinde
Bulamadım ya
Allık için uygun fiyatlı olarak flormar mood booster 002, 003 numara allığını ve pastelin show your joy likit 53 numara allığını veyahut cream blush 42 numarasını alabilirsin. Yüksek fiyatlı olarak da Missha Juicy Pang BE01 ya da RD01 numarasını veyahut Maybelline new york Cheek Heat 30 Coral Ember numarasını alabilirsin. Beyaz tenliysen pembe, buğday ya da esmer tenliysen şeftali veyahut kırmızı tonlarında allık al bence. Gloss olarak Maybelline lifter gloss Moon ya da Sephora Outrageous Plumping 11 numarasını alabilirsin. Uygun olarak Flormar Dewy lip Booster 003 party, Revolution Shimmer Bomb Distortion dolgunlaştırıcı etkili çok güzel alabilirsin. Pastelin şeffaf Show Your Lumous Clear glosu var, asla yapış yapış değil ve uygun fiyatlı bu da. Tint olarak Flormar Water Lip Stain 003 Girl Gang numarası çok iyi, ya da pastelin Lip to Cheek 01 Carmen numarasını alabilirsin. Yüksek fiyatlı da Missha'nın dolgunluk ve ışıltı veren CR01 gloss tint'ini tercih edebilirsin.
koyu şeftali ve sıcak pembe tonlarini kullanmalısın.
Allık olarak-
Lip gloss ne marka önerirsin? Sen ne kullanıyorsun?
Nivea nin dudak nemlendiricisini kullanıyordum hep lip gloss denemedim hiç yani bilemiyorum ama sana hangi renk tonlarını kullanacağın hakkında tavsiye verebilirim djjss
Evet harika olur. Pek tecrubeli deilim çünkü.
mavi, lacivert, kobalt mavi, mor, mürdüm, bordo, lila, yeşil, gri, gümüş ve pembenin tüm tonları bu renk aralıkları soğuk ciltleri canlı gösterir bunlari baz alarak alışveriş yapabilirsin rahatlıkla.
Ben uzun zamandır makyaj yapmıyorum, o yüzden unuttum bir çok şeyi ama başlayacağım cildim yeterince toparladı kendini şükür olsun
Ben de henüz yeni başladım diyebilirim. Tam bir makyajımı kombinleyemiyorum
O zamanla gelişen bir durum renk tonlamalari tüm işleyişi değiştirir onun için dikkatli seçimler yapmalısın.
Anladım.
Henüz daha pek malzemem yok
Sadece mac kırmızı ruj ve fondoten var şu an bende.
Zamanla olur bir ürünü kullanırsın hoşuna gider başka bir ürünü denersin diğer ürün kötü gelmeye başlar vs vs
Ben göz makyajı yapmka da istiyorum. Püf noktası var mı? Hangi malzemelerle başlamamı önerirsin?
Ben yıllardır sadece kahverengi far kullanıyorum yani o konuda pek bilgim yok.
Anladım..
Zamanla gelişirim umarım.
Gelisirsin
Tint nasıl sence.,?
Dostum ben 2,5 yıl önce makyaj yapmayı bıraktım sağlık problemlerim yüzünden 🙂
Aa geçmiş olsun. Neden ki?
Hangisinden başlayayım djjdjsj
O kadar var mı,?
Çok fazla jsjsj ama şu an iyiyim şükür olsun, işin mental kısmını atlattım geriye diğerleri kaldı.
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun diyorum.
Çok teşekkür ederim tekrardan
Peki etek önerir misin? Kombinlenmesi kolay bir etek?
Üzgünüm
Peki teşekkürler ☺️
Ben kullanmıyorum bilemicem
Makyaj yapmıyorsmusun, m
Sadece rimel ve gözaltı kapatıcısı başkasına ihtiyacım yok
Lip Gloss ne onu bile bilmiyorum 😂😂
Göz makyajı yapıyorsun sadece yani?
😂😂😂 olabilir.
Evet özel günler de belki mat ruj okadar
Ama bende göz makyajını beceremiyorum.
Sen niye göz makyajı yapıcan onu anlamadım
Güzel görünmek icin. Makyajıda seviyorum.
Tövbe yaa 😂
Neden güldün yaa
Bi erkek neden makyaj yapsın sacmalama
Ben kendimi erkek olarak hissetmiyorum.
Anladım. Saygı duyarım.
Teşekkür ederim. Çoğu kişi duymuyor. Anlayışın için sagol.
Kullanmıyorum aşko
Neden aşko?
Gerek duymuyorum
Beaulisin allığı çok güzel onu alabilirsin
Ekledim listeme bugun alabilirsem alırımm. Gloss ne önerirsin?
Lıfter gloss çok güzel ama fazla pahalı onun yerine golden rose dudak parlatıcısı alabilirsin ama o da çok kalıcı değil
Hmm sorun değil pahalı olması kalıcı olsun istiyorum daha cok.
O zaman lıfter al çok güzel
Tamam lifter alayım güzelse.
eğer aldıysan ne aldın yazar mısın? bu arada tint kullanmadım ama gloss olarak pastel plump up 204 spicy güzel ben allık kullanmayı sevmiyorum
Kızzzz
Öneriniz var mı?
Kullanmıyorum ki sen bana öner
Keşke o kadar tecrubeli olsam
Oha sen erkek değil misin
Erkegim