Güzellik & Bakım Mat ruj mu tercihiniz yoksa parlak lip gloss mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Size hangi ruj yakışıyor Mat mi parlak lip gloss mu ben mat cok sevmiyorum parlak çok güzel Mat ruj mu tercihiniz yoksa parlak lip gloss mu? Cevapla Ruj Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Parlak rujlar 0 0 Yorumla
silaamanegerekvar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 71% +1 yıl bence beyaz tenlilere lip gloss daha temiz gözüküyor benim tercihim lipgloss bembeyazım çünkü kendime yakıştırıyorum bence size mat ruj daha iyi gider 0 0 Yorumla
NescafeliPilav Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Parlak rujlar açıkçası bana çok demode gelmeye başladı, eski yıllarda daha çok kullanılıyordu ve seviliyordu genelde, o yüzden tercihim mat ruj 0 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Modası da geçti hem, şimdi mat rujlar daha hoş duruyor👌🏼 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Mat ruj Lipgloss yapış yapış hiç sevmem 0 0 Yorumla
kestatavayı365 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Mat dudağımı kurutuyor o yüzden hafif renkli lip gloss ya da yari mat ruj kullaniyroum 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kadına mat ruj, mat oje ve mat çorap... Bence bir adım önde durmasını sağlar 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Mat seviyorum daha çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl hangisini tercih edersin yaparken? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manisa'da misafir edecek biri olsada yüzyüze yorum yapsam..🤷♂️ Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dudağa göre değişir 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Mat seviyorum😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Parlak rujlar
bence beyaz tenlilere lip gloss daha temiz gözüküyor benim tercihim lipgloss bembeyazım çünkü kendime yakıştırıyorum bence size mat ruj daha iyi gider
Parlak rujlar açıkçası bana çok demode gelmeye başladı, eski yıllarda daha çok kullanılıyordu ve seviliyordu genelde, o yüzden tercihim mat ruj
Modası da geçti hem, şimdi mat rujlar daha hoş duruyor👌🏼
Mat ruj
Lipgloss yapış yapış hiç sevmem
Mat dudağımı kurutuyor o yüzden hafif renkli lip gloss ya da yari mat ruj kullaniyroum
Kadına mat ruj, mat oje ve mat çorap... Bence bir adım önde durmasını sağlar
Nemlendirici üstüne açık nude renkli likit mat ruj sürüyorum
Mat seviyorum daha çok yakışıyor
Bence kılıçtaroğlu aday olmasın
Yüzüne çok mu sperm değdi
Mat daha seksi ve saha çekici oluyor
abla önce sac rengini düzelt cok kirli bir sari
hangisini tercih edersin yaparken?
Manisa'da misafir edecek biri olsada yüzyüze yorum yapsam..🤷♂️
Mat ruj
Romanmısın?
Mat kullanırım.