Güzellik & Bakım Uygun fiyatlı bb cream önerir misiniz? juliettex Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Oksitlenme yapmayacak. Önerilerinizi bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Güncel Uygun fiyatlı bb cream önerir misiniz? Cevapla Uygun Fiyat Soruları Fiyat Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cildin yagli mj 1 3 Yorumla juliettex +1 yıl Hayır kuru cilt Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Garnier benim yuzumde karariyordu Yorumla juliettex +1 yıl Beaulis kullandın mı peki hiç? Yorumla
twmia Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl cildim kuru demişsin note bb cidden güzel 1 9 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Kuru cildi pütür pütür yapıyor o Yorumla twmia +1 yıl bende kuru ciltliyim ürün gayet iyi bence nemlendirici veya bazında sıkıntı olmadığına emin misin Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Demek ki çok kuru değil cildin benimkini fazla pütür pütür yaptı kuru cilt icin farmasi daha iyi Yorumla twmia +1 yıl hayatım çok kuru ama ben cilt bakımı aşamasını çok abartıyorum ondan sürekli nemli kalıyor hatta ıslak bile geldiği oldu gözüme yağlı ciltli arkadaşlarım nefret ediyor o bb kremden Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Çünkü yağlı cildi daha cok yaglandırır kuru cilt icin idealdir 😂 o yüzden kuru cilt icin dedim Yorumla twmia +1 yıl kuru ciltte pütür pütür durmuyor o zaman inanılmaz kuru olan ciltte pütür pütür duruyor Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Çok kuru cilde krem önerin var mı Yorumla twmia +1 yıl en sevdiğim soru hahsahs bioderma atoderm al ve bana dua etmeyi unutma 🙈 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Bakıp göreceğiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cildin yagli mj
Hayır kuru cilt
Garnier benim yuzumde karariyordu
Beaulis kullandın mı peki hiç?
cildim kuru demişsin note bb cidden güzel
Kuru cildi pütür pütür yapıyor o
bende kuru ciltliyim ürün gayet iyi bence nemlendirici veya bazında sıkıntı olmadığına emin misin
Demek ki çok kuru değil cildin benimkini fazla pütür pütür yaptı kuru cilt icin farmasi daha iyi
hayatım çok kuru ama ben cilt bakımı aşamasını çok abartıyorum ondan sürekli nemli kalıyor hatta ıslak bile geldiği oldu gözüme yağlı ciltli arkadaşlarım nefret ediyor o bb kremden
Çünkü yağlı cildi daha cok yaglandırır kuru cilt icin idealdir 😂 o yüzden kuru cilt icin dedim
kuru ciltte pütür pütür durmuyor o zaman inanılmaz kuru olan ciltte pütür pütür duruyor
Çok kuru cilde krem önerin var mı
en sevdiğim soru hahsahs bioderma atoderm al ve bana dua etmeyi unutma 🙈
Bakıp göreceğiz
Farmasi
malaesef
Bilmiyorum