Yüzüm kuru olduğu için mi bilmiyorum ama bb kremler yüzümde pütür duruyor , altına bol nemlendirici ve güneş kremi sürmeme rağmen bir de. Kapatıcılığı iyi olan ve böyle asla pütür durmayan bir de uygun fiyatlı olursa iyi olur bb krem önerisi olan var mıı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKapatıcılığı iyi ve pütür pütür durmayan BB krem önerileri aşağıda listelenmiştir¹²³⁴:
1. **Shiseido BB Krem SPF50**: Shiseido'nun suya ve tere dayanıklı kompakt BB kremi, WetForce teknolojisiyle ıslakken bile UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyor¹.
2. **Mizon Snail Repair Intensive BB Krem**: İçeriğinde salyangoz salgısı özü bulunan Mizon Snail Repair, ince yapısı ile 3 farklı bakımı bir arada sunuyor¹.
3. **Pure Beauty BB Krem Spf50 Pa+++**: Yüksek kapatıcılık arayanların tercih edebileceği Pure Beauty BB Krem, tüm gün kalıcı yapısıyla ipeksi pürüzsüz bir görünüm sağlıyor¹.
4. **Note Cosmetics BB Cream**: Kapatıcılığı yüksek olan Note BB Cream, hafif yapılı ipeksi dokusuyla cilt tonunu eşitliyor².
5. **Selin Beauty Bb Krem Light**: Selin Beauty Bb Krem binlerce kullanıcının favorisi. Kusursuz kapatıcılık sağlayan krem, aynı zamanda cildi nemlendirir².
6. **Farmasi All in One**: Çok satılan ürünlerden biri olan Farmasi All in One krem, ciltteki sivilce ve lekeleri kapatarak cilt tonunu eşitler².
7. **Clinique Anti Blemish BB Krem**: Akneli ve hassas ciltliyseniz Clinique Anti Blemish BB Krem ideal olabilir².
Her ürünün farklı özellikleri ve etkileri olabilir. Bu nedenle cildinizin ihtiyaçlarına en uygun olanını seçmek önemlidir. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir sağlık endişeniz varsa bir sağlık profesyoneli ile görüşmek en iyisidir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 29.09.202301 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim öncelikle cildini iyi anlamalı ona göre bakım ürünler kullanmalısın. Cildin kuru ve bu yüzden ölü deri fazlalığı var. Makyajdan 1 saat önce hassas bir peeling yapıp sonra bolca nemlendirirsen, makyaj bazı kullanıp bb krem sürdükten sonra makyaj sabitleme spreyi kullanırsan asla pütür pütür olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa evet sanırım ölü deri fazlalığı var :( peki ölü deri için cilt bakımı faydalı oluyor mu ya da nasıl geçirebilirim bunu
Cevap sahibi+1 yılEvet kuru ciltlere özel peelingler var onu kullan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
u 1 yılRomantic my tercih edebilirsin. Her ten rengine uygun bb kremi bulunuyor üstelik kapatıcılığı oldukça iyi aynı fondöten gibi duruyor.
00 Yorumlapure beauty bb kremden çok memnunum ben ama karma cildim kuru cilt sever mi bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
+1 yılPure beauty
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler