Güzellik & Bakım Makyajda dudakları ön plana çıkarmayı sever misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Makyajda dudakları ön plana çıkarmayı sever misiniz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Hu huu Makyajda dudakları ön plana çıkarmayı sever misiniz? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Makyaj yapmam ama kadınlara bence ruj yakışmıyor ama isteyen ön plana çıkartır 1 0 Yorumla
Çalıkuşu0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Makyajda gözlerin ön planda olmasını daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Ben sadece dudaklarıma renkli nemlendirici sürüyorum makyaj olarak 😅 1 0 Yorumla
Kayraalev Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Evett ya dudak ya da gözümü ön plana çıkarırım🙂💜 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben lip gloss kullanıyorum parlak daha güzel ön plana çıkıyor bence 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Evet makyaj yapanlar soru size bu arada bazılarına yakışıyor 1 0 Yorumla
athlete21 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Sana sormalı. Salaş saç içinde doğal güzellik çok tatlısın🌷 1 1 Yorumla athlete21 +1 yıl Cevap Beğeni atmamış san cevabın kalması anlamsız silermisin cevabı sana zahmet. Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet severim çok güzel bir dudağa sahibim 😆 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. kiraz dudakları severim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Makyaj yapmam ama kadınlara bence ruj yakışmıyor ama isteyen ön plana çıkartır
Makyajda gözlerin ön planda olmasını daha çok seviyorum
Ben sadece dudaklarıma renkli nemlendirici sürüyorum makyaj olarak 😅
Evett ya dudak ya da gözümü ön plana çıkarırım🙂💜
Ben lip gloss kullanıyorum parlak daha güzel ön plana çıkıyor bence
Evet makyaj yapanlar soru size bu arada bazılarına yakışıyor
Sana sormalı. Salaş saç içinde doğal güzellik çok tatlısın🌷
Cevap Beğeni atmamış san cevabın kalması anlamsız silermisin cevabı sana zahmet.
Çıkaranları görünce severim.
Evet gözler ve dudaklar
Gözler yetiyor
Evet severim çok güzel bir dudağa sahibim 😆
Evet tıpkı ppdeki gibi
kiraz dudakları severim
Severim dolgun dudaklarin varsa
Severim
Evet severim
hayır
Hayır
dolgun mu dudakların