Aşk İlişkileri Yanak Sıkmasını Seviyor musunuz? GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncel D: Yanak Sıkmasını Seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Seviyorum iki yanağı alacaksın, Uşşş dilimi dişlerimin arasına :D tipik bi yanak yumurma 1 2 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ahaah aynen :D benim bir tosun yeğüenim var ona böyle yapğıyorum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😃 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum ama benimkini sıkıyor ailem seviyorlar baya 2 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ahaha iyimiş Yorumla
E2E0S1R3 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Yok ya yanağını sevdiğim sıkıyorsa severim yoksa sevmem...😊 1 18 Yorumla GezegenAdam +1 yıl sevdiğin sıkacak zaten başkasına bende izin vermem d. Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl Verme yanaklar özel 😊 Yorumla GezegenAdam +1 yıl tabisi :D :D Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl Sakla yanakları sevgiline sıktırırsınn😂 Yorumla GezegenAdam +1 yıl eşime sevgilide neymiş :D Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl Pardon evlisin anlmadım ben kusura bakma aldım sözümü geri..😊 Yorumla GezegenAdam +1 yıl evlide değilm ahaha :D Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl tamam şimdi anladım eşime saklıyorum kendimi diyon 😂 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Aynen ablam Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl Tamma ablası😂 Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl Sakla sen kendini eşine çocuğum😂 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Aynen mantıklı olan bu değil mi Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl O tabi elletme sakın kendini kimseye çocuğum😂 Yorumla GezegenAdam +1 yıl 🙄🙄🙄🙄 Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl Ne oldi öyle bakarsın işte 😂 Yorumla GezegenAdam +1 yıl bilmem alaycı tavıurların es geçiyorum Yorumla E2E0S1R3 +1 yıl Sen pazarcı ağzıyla abla abla dersen öyle cevap alırsın 😂 Yorumla GezegenAdam +1 yıl pazarcı ağzı ne ya kafan mı güzel seni abla dedi ablam yaşındasın soonuçöta her neyse gale almamak daha mantıklı yazıdan saçma sapan manalar cıkaranı da ilk kez göruyorum pesssss Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Sadece beyaz tenli ve eti yumuşak olan insanlarınkini. :D 1 6 Yorumla GezegenAdam +1 yıl nedne beyaz ten D: Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Esmer insanları itici buluyorum, yanak sıkmak şöyle dursun konuşurken yaklaşınca bile tuhaf hissediyorum sjsjsjs Yorumla GezegenAdam +1 yıl tuhafsın baya Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Hemde nasıl. :d Yorumla GezegenAdam +1 yıl cinss :D eehhe Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl :D Yorumla
Madam_25 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben yanak ısırmayı seviyorum 2 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl oda iyimiş Yorumla
Yokkkartıkkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Evet özellikle cocukların. Normal sevemiyorm 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Anladım Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Haha gifin sonu iyiymiş 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl aynen :D Yorumla
Tatii_Hanim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oyle bi aliskanligim yok 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl anlıyrum Yorumla
HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çene ısırmayı seviyorum 1 2 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ufak yeğen filn olurs a. D Yorumla HandeBjk1903_ +1 yıl Hahahhahahahah Yorumla
Xuenix Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl evet sıkıp sıkıp tokatlamayı 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl anladım Yorumla
UDixon34 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Sıkmayı severim ama sıktırmam 1 2 Yorumla GezegenAdam +1 yıl anlıyorum Yorumla UDixon34 +1 yıl tamam Yorumla
watsoniadensiflora Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Sadece annemin ve babamın 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl mantıklı babamı sıkmamda annemibnde sıkıyorum yeğenleriminki Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Evet güzel oluyor 2 7 Yorumla Yunusatis +1 yıl Yanağını uzattim Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl 1 tek kişi üzerinde güzel oluyor. Ne yazıkki bu siz değilsiniz 😄 Yorumla Yunusatis +1 yıl Iyi sen uzat yanağını ben sıkım ben severim Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl İstemiyorum teşekkürler Yorumla Yunusatis +1 yıl Cimri Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Cins misin ya git başkasının yanağını sık Yorumla GezegenAdam +1 yıl rahatsız mı ediyosun kankamı sn Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sevmem 2 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl snnkiler sıkılır ama. D Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bayılırım 🤩🤩 1 2 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Agucucu Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yaaa🐣🐣🐣 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevmem hayır 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl analdım Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır sevmem 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl nedne pki Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. hayır 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl peki Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. evet seviyorum 1 0 Yorumla
BlackkBMW Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Severim 1 3 Yorumla GezegenAdam +1 yıl analdım Yorumla BlackkBMW +1 yıl Fikri neyse zikri o bu oluyor galiba 🤣🤣 klavye alışkanlık yapmış senin onu bı hallet Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D yok artık tevbe hayatında sevgili yapmamış bitisiyim ben ne işim olur :D hgılzı yazınca karşıyor öçnce basıyrum bzen D: Yorumla
önmszzmnkybı Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bazen çok değil 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl anladm Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kim sevmezki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seviyorum iki yanağı alacaksın, Uşşş dilimi dişlerimin arasına :D tipik bi yanak yumurma
ahaah aynen :D benim bir tosun yeğüenim var ona böyle yapğıyorum
😃
Ben sevmiyorum ama benimkini sıkıyor ailem seviyorlar baya
ahaha iyimiş
Yok ya yanağını sevdiğim sıkıyorsa severim yoksa sevmem...😊
sevdiğin sıkacak zaten başkasına bende izin vermem d.
Verme yanaklar özel 😊
tabisi :D :D
Sakla yanakları sevgiline sıktırırsınn😂
eşime sevgilide neymiş :D
Pardon evlisin anlmadım ben kusura bakma aldım sözümü geri..😊
evlide değilm ahaha :D
tamam şimdi anladım eşime saklıyorum kendimi diyon 😂
Aynen ablam
Tamma ablası😂
Sakla sen kendini eşine çocuğum😂
Aynen mantıklı olan bu değil mi
O tabi elletme sakın kendini kimseye çocuğum😂
🙄🙄🙄🙄
Ne oldi öyle bakarsın işte 😂
bilmem alaycı tavıurların es geçiyorum
Sen pazarcı ağzıyla abla abla dersen öyle cevap alırsın 😂
pazarcı ağzı ne ya kafan mı güzel seni abla dedi ablam yaşındasın soonuçöta her neyse gale almamak daha mantıklı yazıdan saçma sapan manalar cıkaranı da ilk kez göruyorum pesssss
Sadece beyaz tenli ve eti yumuşak olan insanlarınkini. :D
nedne beyaz ten D:
Esmer insanları itici buluyorum, yanak sıkmak şöyle dursun konuşurken yaklaşınca bile tuhaf hissediyorum sjsjsjs
tuhafsın baya
Hemde nasıl. :d
cinss :D eehhe
:D
Ben yanak ısırmayı seviyorum
oda iyimiş
Evet özellikle cocukların. Normal sevemiyorm
Anladım
Haha gifin sonu iyiymiş
aynen :D
Oyle bi aliskanligim yok
anlıyrum
Çene ısırmayı seviyorum
ufak yeğen filn olurs a. D
Hahahhahahahah
evet sıkıp sıkıp tokatlamayı
anladım
Sıkmayı severim ama sıktırmam
anlıyorum
tamam
Sadece annemin ve babamın
mantıklı babamı sıkmamda annemibnde sıkıyorum yeğenleriminki
Haşır neşir olmaktan hoşlanmam
Evet güzel oluyor
Yanağını uzattim
1 tek kişi üzerinde güzel oluyor. Ne yazıkki bu siz değilsiniz 😄
Iyi sen uzat yanağını ben sıkım ben severim
İstemiyorum teşekkürler
Cimri
Cins misin ya git başkasının yanağını sık
rahatsız mı ediyosun kankamı sn
Sevmem
snnkiler sıkılır ama. D
Bayılırım 🤩🤩
Agucucu
Yaaa🐣🐣🐣
Sevmem hayır
analdım
Hayır sevmem
nedne pki
hayır
peki
evet seviyorum
Severim
analdım
Fikri neyse zikri o bu oluyor galiba 🤣🤣 klavye alışkanlık yapmış senin onu bı hallet
:D yok artık tevbe hayatında sevgili yapmamış bitisiyim ben ne işim olur :D hgılzı yazınca karşıyor öçnce basıyrum bzen D:
Bazen çok değil
anladm
Yok sevmem
anladım
Kim sevmezki
Severim
peki
Sevmem
Evrtt