Güzellik & Bakım Makyaj malzemeleri bir zaman sonra doğal güzelliği bozuyor mu? askerahmetbey Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı kadınlar makyajsız gerçekten çok iğrençken bazıları makyajsız çok güzel oluyorlar Makyaj malzemeleri bir zaman sonra doğal güzelliği bozuyor mu? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Doğal güzelliği falan bozduğu yok, kadınlar tüm memeli dişileri gibi, doğal hallerinde erkeklerin aksine gösterişsiz oluyorlar. Makyajla görmeye alıştığın insan makyajsız sönük görünüyor. Yüzünü doğru dürüst makyajdan temizleyemeyenlerin de cildi bozuluyor biraz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet bozuyor cildi. Ben kullanmıyorum cildim şahanedir, düğün gibi özel günlerde yapınca da herkes çok beğeniyor 1 1 Yorumla askerahmetbey +1 yıl Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğal güzelliği falan bozduğu yok, kadınlar tüm memeli dişileri gibi, doğal hallerinde erkeklerin aksine gösterişsiz oluyorlar.
Makyajla görmeye alıştığın insan makyajsız sönük görünüyor.
Yüzünü doğru dürüst makyajdan temizleyemeyenlerin de cildi bozuluyor biraz
Evet bozuyor cildi. Ben kullanmıyorum cildim şahanedir, düğün gibi özel günlerde yapınca da herkes çok beğeniyor
Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsunuz