Estetik ile güzelleşilir mi sevgilinizin estetikli olmasını ister miydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u
1 yılEstetik ameliyatlar ve prosedürler, bazı durumlarda kişinin kendine olan güvenini artırabilir ve psikolojik olarak olumlu etkiler yaratabilir. Örneğin, bir kişinin burnunun şeklini değiştirmesi, göğüslerini büyütmek veya küçültmek istemesi, kendini daha iyi hissetmesine ve özgüvenini artırmasına yardımcı olabilir. Ancak güzellik ve çekicilik kavramları, sadece fiziksel görünüme dayanmaz. Bir kişinin güzelliği, sadece dış görünüşüne değil, aynı zamanda kişilik özelliklerine, davranışlarına, içsel niteliklerine ve kişisel cazibesine de bağlıdır. Güzellik, geniş bir yelpazede farklı özellikleri içerebilir ve her insanın kendine özgü güzelliği vardır. estetik ameliyatlar ve prosedürleri düşünürken dikkatli olmak ve karar verirken iyi düşünmektir. Estetik ameliyatlar, ciddi cerrahi müdahalelerdir ve riskleri ve sonuçları iyi anlaşılmalıdır. Ayrıca, güzellik ve estetikle ilgili toplumsal baskıları ve standartları anlayarak, kendi güzellik anlayışınızı geliştirmek ve kendinize güvenmek önemlidir. Herkesin kendine özgü güzelliği ve değeri vardır, ve kişinin kendini iyi hissetmesi ve mutlu olması en önemli faktördür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aksine estetik çirkinleştirir. Neden mi doğal değil, her kes herkes benziyor. Bir de istediği gibi estetik olsun millet genetik değişmiyor. Olduğun gibi daha güzelsin sev kendini en temizi. Allah seni o surette yarattıysa bir bildiği vardır. Medya dayatmadı güzellik standartlarına uymaya ihtiyaç yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
15Cevap
- 1 yıl
Bazıları güzelleşiyor.
Fark etmez hayatımda olacak kişi nasıl mutluysa bana da öyle uyar.00 Yorumla - 1 yıl
Estetik ile görünüşünü duzeltirsin genlerin düzelmez. Erkekler kadında güzellik ararken bunu çocuklarının genleri iyi olsun diye ararlar yoksa sadece manzara güzel olsun diye güzellik beklemezler
10 Yorumla - 1 yıl
Doğal güzellikten yanayım çünkü ortalık estetikle birbirine benzeyen tiplerle dolu.
10 Yorumla - 1 yıl
Estetikle değil güzellik doğuştan gelmeli mesela bizim iş yerinde üç kişi burnunu yaptırdı üçünün burnunu toplasan benim burnum etmez 😂
10 Yorumla - 1 yıl
Yani abartı değilse estetik güzelleştirir ama ilk bakışta kendini belli eden estetik bence güzel olmaz
00 Yorumla - 1 yıl
Bence hayır ya insanın doğal hali daha güzel
00 Yorumla - 1 yıl
tabiki guzellesilir ınstagramdaki tum kadınlar oyle Şu an
00 Yorumla - 1 yıl
Kesin net güzelleşilir ama estetik maduru ünlülerde var.
00 Yorumla - 1 yıl
Dozunda estetikle evet. Bokunu çıkarınca maymundan hallice oluyorsun bakınız ünlüler.
00 Yorumla Estetikli 9 yerine estetiksiz 7 yi secerim. Ama 5 i secmem öyle söyliyeyim.
00 Yorumla- 1 yıl
Evet guzelleşilir ama şahsen istemem estetik olmayı
00 Yorumla - 1 yıl
Doğru estetik güzelleştirir. Yanlış yapılan her işlem insanı rezil eder
00 Yorumla - 1 yıl
İstemezdim ya afedersin estetikle m@ymuna dönen bile var her estetik güzellik vermiyor maalesef
00 Yorumla Ben istemezdim cok takintili biri oldugunu dusunurdum
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Bence yaşlandığın da ne olucak onu düşünmeli estetik yaptıran, çok daha olumsuz bir görünümle sonuçlanabilir gibi
00 Yorumla Evet tabii ki güzelleşilir tek fark doğal güzellik olmaz bu neyi değiştirir onu bilemem
00 Yorumla- 1 yıl
Zaten o amaçla yapılmıyo mu
02 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ama 60 yaşında ki neneyi bile bebek gibi yapıyorlar 😀
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Estetik güzelleştirmez ama bence esttigin sadece belirli bölgelerde uygulanması gerekebilir
00 Yorumla - 1 yıl
boya ile güzelleştiğini düşünen için her şey mübah
00 Yorumla - 1 yıl
parası olan istediği her şey olur
00 Yorumla Bkz: Seda Sayan yani evet.
00 YorumlaSadece burnumu yaptırıcam
00 YorumlaEstetikle güzelleşmeyen mi var ya
00 Yorumla- 1 yıl
Güzelleşen var cirkinlesen de
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 737 cevap paylaştı. Doğal güzellik daha iyidir her zaman
00 Yorumla- 1 yıl
Kendini estetikle mahvedenler bile var 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Güzelleşen vardır illa
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır psikoloji bozulur
00 Yorumla - 1 yıl
Kendini kandirirsin
01 Yorumla Biraz toparlanir
00 Yorumla- 1 yıl
guzellik gelip gecici ruha onem verin
00 Yorumla - 1 yıl