Far ve eyeliner surme cabalari. Prof degilim biliyorum. DeniyorUm az da olsa Becerebilmismiyim :D
Eyelinersiz
?

Far ve eyeliner surme cabalari. Prof degilim biliyorum. DeniyorUm az da olsa Becerebilmismiyim :D
Eyelinersiz
?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açık hali ile kapalı farklı
Nasil anlamadim
Güzel ikisi de ama biri daha fazla parıltılı glos mu sürdün
Eyeliner olan da koyu kahve surdum
Peki acik renk olan kahve mi koyu olan mi iyi?
Parailtili glos felan biliyosunda masallah
Gözlerini açık kahve öne çıkarıyor. Diğerinde sanki gözlerin kayboluyor. Yani açık kahve sürüp eyeliner sur ama hafif olsun çünkü gözlerin zaten güzel fazla sürünce gözlerinin doğal güzelliği kayboluyor
Tesekkur ederim :)
Teyzem de kalıyorum sağolsun aldırıyor bana fhshah yoksa ne bilecem ayrıca basit şeyler yani daha önce hiç sevgilim olamadı ama kızın birine glos güzelmiş deyince yuhh evlisin falan diyor lan glos biliyorum en azından başka kötü şeyler bilmiyorum neden bu İsyan dhsha
:D glossu bilmeyen kiz arkadaslarim bile var :D
Eyeliner surebilmismiyim peki olmusmu kuyrugu? Genelde sadece acik kahve far ve rime surerdim bu ara degisiklikler yaapasim geliyor.
Sacimida siyaha boyatsammi acaba :/
Gözlerinin rengini öne çıkaracak şeyler yap bence, sürmüşsun zaten gözlerinin şekline baktığım da o çizgi hizasını iyi ayarlamışsin. Burdan bakınca fazla makyaj cildine iyi gelmiyor gibi ama fjsjs
Ovdunmu sovdunmu :D
Övdüm ya bence sevgilin çok şanslı ne güzel kendine bakan bir kadınla birlikte:) yeniliğe açık olman hoş bence siyah da olabilir ama klişe hayatın dışına çıkıp uçuk bir renge ne dersin hdjsks
Sevgili yok bende ya. Bosanmis 2 cocuklu kadinim.
Direkt olmayan şekerim