Güzellik & Bakım Dürüst olun makyajlı kızlar mı makyajsız kızlar mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden? Güncellemeler+1 yıl Bu arada makyaj yapan biriyim ama aşırı değil ruj ve rumel dışında bir şey kullanmıyorum. Dürüst olun makyajlı kızlar mı makyajsız kızlar mi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Dolgun hatlı kızlar gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. makyajsız kızlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden u Barış_LonelyForever +1 yıl Öyle seviyorum abartı makyaj sevmiyorum Soran +1 yıl Anladım teşekkürler u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Makyajsız daha güzel bence doğal güzellik iyidir makyaj eskiden ne amaçla yapılırmış bir araştır 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Dürüst olun demene gerek yok herkes bakımlı süslü olanı sever 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bakımın makyajla bir alakası yok ki Yorumla Ghost_King +1 yıl Var eğer makyaj ilgi çekmeyen bir konu olsa kimse bunu yapamaz Yorumla Soran +1 yıl Şimdi şöyle bakıyorum kızın dişler sapsarı ama ruj sürmüş bakımsız ama makyajlı bakım başka bir şey Yorumla Ghost_King +1 yıl O altı Şişhane üstü tophane demek bakım sadece makyaj demek değil eğer kast ettiğin buysa Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte sen dedin bunu ben de öyle değil diyorum makyajlı olmak= bakımlı olmak değildir dedim bir daha oku istersen Yorumla Ghost_King +1 yıl Sen öyle anladın diye ben suçlu değilim ben onu demedim sen dediğimden varsayım çıkardın Yorumla Soran +1 yıl Okeys Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tam nasıl oluyor bilmiyorum ama hafif bir makyaj yapıyorlar ya o güzel oluyor 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yataktan kalkınca bile güzel olan kizlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Makyajssız fıtri halleri daha çok seviyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha masum oluyorlar Yorumla Soran +1 yıl Farklı bakış açısı teşekkürler Yorumla
tvplus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Makyajsız iyidir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla tvplus +1 yıl Doğallık iyidir gülüm Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Makyajlı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Makyajsız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğal 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle daha çok hoşuma gidiyor ama sade rimel bide açık pembe rujlada beğeniyorum tam makyajlı sevmiyorum eşimde ona göre abartmadan yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla
azizpeder000 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Doğal seviyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla azizpeder000 +1 yıl Daha hoş geliyor gözüme ne bileyim mesela insanlar fondötenle kusurlarını örtmeye çalışıyor ya ben o kusurları seviyorum, çatlamış dudakları, çilleri falan. Yorumla Soran +1 yıl Anladım güzelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dolgun hatlı kızlar gadası
makyajsız kızlar
Neden
Öyle seviyorum abartı makyaj sevmiyorum
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Makyajsız daha güzel bence doğal güzellik iyidir makyaj eskiden ne amaçla yapılırmış bir araştır
Dürüst olun demene gerek yok herkes bakımlı süslü olanı sever
Bakımın makyajla bir alakası yok ki
Var eğer makyaj ilgi çekmeyen bir konu olsa kimse bunu yapamaz
Şimdi şöyle bakıyorum kızın dişler sapsarı ama ruj sürmüş bakımsız ama makyajlı bakım başka bir şey
O altı Şişhane üstü tophane demek bakım sadece makyaj demek değil eğer kast ettiğin buysa
Tamam işte sen dedin bunu ben de öyle değil diyorum makyajlı olmak= bakımlı olmak değildir dedim bir daha oku istersen
Sen öyle anladın diye ben suçlu değilim ben onu demedim sen dediğimden varsayım çıkardın
Okeys
Tam nasıl oluyor bilmiyorum ama hafif bir makyaj yapıyorlar ya o güzel oluyor
Yataktan kalkınca bile güzel olan kizlar
Makyajssız fıtri halleri daha çok seviyorum.
Neden
Daha masum oluyorlar
Farklı bakış açısı teşekkürler
Makyajsız iyidir
Neden
Doğallık iyidir gülüm
Makyajlı.
Neden
Makyajsız
Doğallık iyidir
Doğal olan
Doğal
Neden
Öyle daha çok hoşuma gidiyor ama sade rimel bide açık pembe rujlada beğeniyorum tam makyajlı sevmiyorum eşimde ona göre abartmadan yapıyor
Ne güzel
Doğal seviyorum.
Neden
Daha hoş geliyor gözüme ne bileyim mesela insanlar fondötenle kusurlarını örtmeye çalışıyor ya ben o kusurları seviyorum, çatlamış dudakları, çilleri falan.
Anladım güzelmiş