Güzellik & Bakım Az malzeme ile nasıl makyajlar yapabilirsiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Az malzeme ile nasıl makyajlar yapabilirsiniz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Gncel Az malzeme ile nasıl makyajlar yapabilirsiniz? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hafif sade makyaj yapar kadınlar 1 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben 30 faktor korumali cc kremle ruj suruyorum genelde... rimel falan pek sevmem far da zaten goz yapima ters bazen hafof kahverengi goz kalemi cekerim... 1 0 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ağır makyaj yapan biri değilim zaten belli belirsiz renk katarım yüzüme ondan sorun olmazdı. Bi rimel bi ruj yeterli ben için. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Hafif ve normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hafif sade makyaj yapar kadınlar
Ben 30 faktor korumali cc kremle ruj suruyorum genelde... rimel falan pek sevmem far da zaten goz yapima ters bazen hafof kahverengi goz kalemi cekerim...
Ağır makyaj yapan biri değilim zaten belli belirsiz renk katarım yüzüme ondan sorun olmazdı. Bi rimel bi ruj yeterli ben için.
Oldukça sade makyaj yaparım.
Tablo gibi çizmiş ya
Sadece ruj sürerm yeter
Hafif ve normal
Bilmeyiz
hafid makyaj
Dikkat çekici azdırıcı olmalı makyajı