Güzellik & Bakım Göz farında tek renk mi, yoksa gölgeli far mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Göz farında tek renk mi, yoksa gölgeli far mı seviyorsunuz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✨ Göz farında tek renk mi, yoksa gölgeli far mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Tek renk güzel gibi 1 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben pek far kullanmiyorum. Doğal görünümü daha çok seviyorum. Nadiren de olsa iki renk kullanirim. Tek renge boğmam 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Görsel favori farım bence sadece bu renk ya sadece bu ton 1 0 Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bence gölgeli renkler daha güzel duruyor ben kadınlara daha sık yakıştırıyorum 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bazen 2 renk, bazen üç renk kullanırım. 1 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Abla hiç fikrim yok ama gölge falan iyidir yaa 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Far sürmem sevmiyorum aşırı abartı geliyor bana 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. tek renk 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Çift renk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tek renk güzel gibi
Ben pek far kullanmiyorum. Doğal görünümü daha çok seviyorum. Nadiren de olsa iki renk kullanirim. Tek renge boğmam
Görsel favori farım bence sadece bu renk ya sadece bu ton
Bence gölgeli renkler daha güzel duruyor ben kadınlara daha sık yakıştırıyorum
Gölgeli far daha güzel
Bazen 2 renk, bazen üç renk kullanırım.
2-3 renk kullanırım genelde.
Renk geçişli daha çok seviyorum
Abla hiç fikrim yok ama gölge falan iyidir yaa
Led far daha iyi şimşek etkili
Far sürmem sevmiyorum aşırı abartı geliyor bana
Gölgeli tarz çok daha hoş görünüyor.
Far düğünde falan sürülür
Gölgeli renkler daha iyi