Güzellik & Bakım En iyi gloss hangisi? memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kizlaarrr bugün paylaşmaca günü yani en memnun kaldığınız glossu söyleyin benimki bu bu olmadan yaşayamam yane çok güzel dksndkdjsksn tadı da çok güzel dkdnkdndjdjd En iyi gloss hangisi? Cevapla En İyi Soruları Memnuniyet Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Sephora'nın dolgunlaştırıcı glossu favorim dudak yağı olarak ve Nyx dudak yağını kullanıyorum ama bu aralar aşk glossum black honeyy net 😍 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende bunu seviyorum nerdeyse bitmek üzere 0 0 Yorumla
Hürremingülü Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bu baya iyi kilo dan daha güzel aşırı patlatıyor muk muk 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kiko bu konuda en iyi marka 0 1 Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Hayır abartılıyor sadece onu da kullandik Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Seni kurtarıyorsa iyi dhg 0 2 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hahaha SS gloss akıllı ol aslanim Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Seni yani olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapışkan hisiayti var mı? Bende almayı düşünüyorum 0 3 Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Yok valla bende hiç olmadı sırf kokusu için alınır Cevap sahibi +1 yıl Ayyy alıyım bende o zaman 😻 memati_baba_pıro +1 yıl Al kız all hdjdd
azizisteknks Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Gloss ne? 0 5 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Rujun sıvı hali gibi düşün :) Yorumla azizisteknks +1 yıl Hadi ya :D Yorumla azizisteknks +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ricalar 😅 Yorumla azizisteknks +1 yıl 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sephora'nın dolgunlaştırıcı glossu favorim dudak yağı olarak ve Nyx dudak yağını kullanıyorum ama bu aralar aşk glossum black honeyy net 😍
Bende bunu seviyorum nerdeyse bitmek üzere
Bu ve sun20 hoştur
Bu baya iyi kilo dan daha güzel aşırı patlatıyor muk muk
Kiko bu konuda en iyi marka
Hayır abartılıyor sadece onu da kullandik
Benim de favorim buuu
Glos değil de mishanın tinti
Seni kurtarıyorsa iyi dhg
Hahaha SS gloss akıllı ol aslanim
Seni yani olur
Yapışkan hisiayti var mı? Bende almayı düşünüyorum
Yok valla bende hiç olmadı sırf kokusu için alınır