Güzellik & Bakım Göz farında sıcak tonlar mı, soğuk tonlar mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Makyajda göz farı renkleri için sıcak tonlar mı yoksa soğuk tonlar mı tercihiniz?❄🍑#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçimi Göz farında sıcak tonlar mı, soğuk tonlar mı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Soğuk tonlar bence 1 0 Yorumla
Fairytalelover Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Siz kendiniz güzel olduğunuz için size her renk ve tonları yakışır😊 ama ben daha çok soğuk tonlar tercih ederim 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkür ederim 😇 Yorumla Fairytalelover +1 yıl Rica ederim fakat o sizin güzelliğiniz🥰 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İki renk tonlarını kullanıyorum. ikisini de beğeniyorum. 1 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Bana sıcak tonlar daha çok yakışıyor soğuk tonlar beni soluk gösteriyor 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Göz fırında sıcak pogacalar var xd 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jdjsjsjs ne IAmarPresterAen +1 yıl Farında kısmını fırında diye okudum xd Edameda06 +1 yıl Haha :dd
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. göz rengine göre 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. soğuk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soğuk tonlar bence
Siz kendiniz güzel olduğunuz için size her renk ve tonları yakışır😊 ama ben daha çok soğuk tonlar tercih ederim
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim fakat o sizin güzelliğiniz🥰
İki renk tonlarını kullanıyorum. ikisini de beğeniyorum.
Bana sıcak tonlar daha çok yakışıyor soğuk tonlar beni soluk gösteriyor
Göz fırında sıcak pogacalar var xd
Jdjsjsjs ne
Farında kısmını fırında diye okudum xd
Haha :dd
göz rengine göre
Bence sıcak
Soğuk tonlar
Sıcak tonlar
soğuk
Soğuk
Soğuk