Güzellik & Bakım Bu ten rengine nasıl bir fondöten almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu konulardan hiç anlamıyorum, yardımcı olur musunuz? ♥️ Bu ten rengine nasıl bir fondöten almalıyım? Cevapla Fondöten Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. açık ton olması lazım 1 0 Yorumla
Vivomate Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Porcelain ivory Fondöten rengin. Yüzüne spf30 güneş kremi sürüp güneşlen ayrıca ölü teni gibi olmuş d vitamini eksikliği yaşarsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl D vitaminim eksik zaten ama güneşlenmekten korkuyorum. Kararırım diye. Fondöten önerisi için teşekkür ederim. 🌸 Yorumla Vivomate +1 yıl Kararmazsın krem sür güneşlen d vit damlası içip merak etme ❤️ Yorumla
Naziknur56taş Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evde yap ten rengi boya kahve rengi (açık renk ) yüz kremi karıştır ve 1 0 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl en koyu rengi al mk. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye küfür ediyorsun? Yorumla
bitburger Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Ten nerede. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla bitburger +1 yıl Biraz güneşe çıksan daha iyi olur bence. Yorumla Soran +1 yıl Çıkarsam yanarım diye korkuyorum. Ten rengine çok önem veriyorum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüzün mü burası? 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Kolum ama yüzümde böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kol farklı yüz farklı. Yüzün güneşi daha fazla görür hele kapalıysan… ve bir kozmetik mağazasından deneyip al bence Yorumla Soran +1 yıl Kararmayayım diye güneşe çıkmıyorum, 2 aydan beri evdeyim. Yorumla imseol +1 yıl Bende 6 ay oldu evden sadece 2 kere ciktim sirf kararmamak icin bence sen en acik tonu al ben intetnetten aliyodum sirf disariya cikmamak icin ahahah Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ölmüş bu 2 29 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Beyaz lan bu Yorumla Soran +1 yıl Sen bir de babamı görsen, gerçi o süt beyazı ama 😅 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu? Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bukadar beyaz ten hayatımda ilkez gördüm Yorumla Soran +1 yıl Evden bile çıkmıyorum, sabah yüzüme güneş gelmesin diye bu sıcakta camı açmak yerine perdeleri kapatıyorum. Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 vampir misiniz siz Yorumla Soran +1 yıl Evet, hatta seni ısırmaya geliyorum. 🏃🏻♀️🧛🏻♀️😄 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bende dönüsecekmiyim Yorumla Soran +1 yıl Seni daha beyaz yapacağım. Hahah Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Oleyyyyyy Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl 🙅🙆♂️🙅🙆♂️🙅🙆♂️ Yorumla Soran +1 yıl Esmer misin? Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sarışın Yorumla Soran +1 yıl Olsun, senin de iyiymiş. Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Esmerlerden hoslanmiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Büyük konuşmak istemiyorum ama hayır. Ama insanın kime aşık olacağı belli olmaz. Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl O konuda haklısın nerelisin sen Yorumla Soran +1 yıl Rize. Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Heee ondan bukadsr beyazsin🤣🤣 göçmenlik var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok. 😅 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Kaça gidiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Üniversiteye gideceğim. Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Neresi istiyorsun hangi bolum Yorumla Soran +1 yıl Kadir Has Üniversitesi, hukuk fakültesi %100 burslu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yuh zeki vampir seni Yorumla Soran +1 yıl O kadar değil aslında ama teşekkür ederim. 🌸 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yüzde yüz burs alıyorsun ama Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. açık ton olmali 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
açık ton olması lazım
Porcelain ivory Fondöten rengin. Yüzüne spf30 güneş kremi sürüp güneşlen ayrıca ölü teni gibi olmuş d vitamini eksikliği yaşarsın
D vitaminim eksik zaten ama güneşlenmekten korkuyorum. Kararırım diye. Fondöten önerisi için teşekkür ederim. 🌸
Kararmazsın krem sür güneşlen d vit damlası içip merak etme ❤️
Evde yap ten rengi boya kahve rengi (açık renk ) yüz kremi karıştır ve
en açık ton olması lazım
en koyu rengi al mk.
Niye küfür ediyorsun?
Ten nerede.
Nasıl yani?
Biraz güneşe çıksan daha iyi olur bence.
Çıkarsam yanarım diye korkuyorum. Ten rengine çok önem veriyorum.
Yüzün mü burası?
Kolum ama yüzümde böyle
Kol farklı yüz farklı. Yüzün güneşi daha fazla görür hele kapalıysan… ve bir kozmetik mağazasından deneyip al bence
Kararmayayım diye güneşe çıkmıyorum, 2 aydan beri evdeyim.
Bende 6 ay oldu evden sadece 2 kere ciktim sirf kararmamak icin bence sen en acik tonu al ben intetnetten aliyodum sirf disariya cikmamak icin ahahah
yüzün ve boynun tonuna göre
beyaz.
Bir sürü beyaz fondöten vardır.
Ölmüş bu
Ne alaka?
Beyaz lan bu
Sen bir de babamı görsen, gerçi o süt beyazı ama 😅
🤣🤣🤣🤣
Ne oldu?
Bukadar beyaz ten hayatımda ilkez gördüm
Evden bile çıkmıyorum, sabah yüzüme güneş gelmesin diye bu sıcakta camı açmak yerine perdeleri kapatıyorum.
🤣🤣🤣🤣 vampir misiniz siz
Evet, hatta seni ısırmaya geliyorum. 🏃🏻♀️🧛🏻♀️😄
Bende dönüsecekmiyim
Seni daha beyaz yapacağım. Hahah
Oleyyyyyy
🙅🙆♂️🙅🙆♂️🙅🙆♂️
Esmer misin?
Sarışın
Olsun, senin de iyiymiş.
Esmerlerden hoslanmiyor musun
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayır. Ama insanın kime aşık olacağı belli olmaz.
O konuda haklısın nerelisin sen
Rize.
Heee ondan bukadsr beyazsin🤣🤣 göçmenlik var mı
Yok. 😅
Kaça gidiyorsun
Üniversiteye gideceğim.
Neresi istiyorsun hangi bolum
Kadir Has Üniversitesi, hukuk fakültesi %100 burslu
Yuh zeki vampir seni
O kadar değil aslında ama teşekkür ederim. 🌸
Yüzde yüz burs alıyorsun ama
En açık