Selam, Aracıma kaplama yaptıracağım ama renk konusunda çok kararsız kaldım. Mat siyah düşünüyorum ama sizin önerileriniz varsa da alırım. Polo araç için.
Caner'im kaplamada ki maksat boyayı korumak ise eğer, benim bir çok yakınım var, bilinen Amerikan markası cam filmleri ve Güney Kore'nin meşhur bir araba kaplaması markasının Türkiye distribütörü.. Kaplama malzemesi çizildiği zaman, güneşle kendini onarıyor.. Oldukça pahalı bir malzeme. Executive araçlar sahiplerinin tercih ettiği birşey.. Bu tarzda bir boya korumak ise maksat, yardımcı olurum.. Lakin renk farklılığı ve farklı bir görünüm elde etmek ise maksadın, araç kaplamaları ben şahsen tavsiye etmiyorum.. Gerek siyah, gerek kadife gerek ise metalik renk folyo kaplatmalar bana göre çok demode oldu.. Ayrıca bildiğin üzere, bu tarz folyolar araçtan çıkarılacağı zaman da sorun oluyor.. :(
Benim önerim, kaplamaya falan para verme.. Üzerine biraz daha ekleme yapabilirsek, senin arabayı değiştirelim ;)
Arabayı değiştirme şu an için mümkün olmayan bir durum abi :D Boya koyama değil de, eski model zaten. Umursamıyorum o yüzden pek. Maksat farklı bir görünüm:)
Anladım.. Yine de araç kaplama folyosunu tavsiye etmemekle birlikte, yaptıracak olursan "Obsidyen siyahı" rengini öneririm.. ;) Tanzer var orada, işini temiz ve hassas yapar, tavsiye ederim..
Reis araç senin modifiye başkasına güzel gözükmesi için değil kendini tatmin etmen için yapılır zaten başkasına karşı yapıyorsan hiç yapma ona yapcağın masrafla araçını sat git kendinden spor duran bir araç al milleti kandır he dersen kendim için yapıyorum gönlünde hangi renk varsa onu yap hangi jantı takmak istersen onu tak kimseyi galeye alma hayırlı geceler
Selam Caner im , Eğer mat siyah yapacaksan jantları da değiştirmen lazım, Kaplamayı ne renk yaparsan yap arabaya spor hava katacağın için mutlaka jant yapman lazım.. Harika olur , bir de abartısız orjinal parçalar kullanarak özgün bir bady kit muazzam olabilir.. Renk konusunda siyah ve parlement mavisi, ya da gece mavisi tercih edebilirsin dostum..
Bence gereksiz kaplama yaptırmak. İyi usta bulmak gerekir. Ruhsat yenilenecek vs. Ama ille yapacağım dersen turuncu üstü de siyah düşünebilirsin. Koyu ve mat renkleri karanlıkta trafik güvenliği açısından tavsiye etmem. Uzun yolda özellikle aydınlatma yetersiz olduğunda görünmüyorlar.
Dostumun dediği gibi Azur mavisi de güzel reis mat kırmızıda güzel oluyor tabi araba konusuna zevkler renkler çok farklı noktada inşallah gönlüne göre olur
Abimin aynı model bi arabası vardı, gayet güzeldi hardal sarısı rengiydi. Bu tip arabalara en iyi hardal sarısı rengi ya da mercan rengi iyi gider. İstersen internetten araştır. Muhakkak hardal sarısı araba renklerine bakmalısın
Ama güzeldir genel olarak o renk arabalar, çok havalı gösterir, modeli ne olursa olsun bir araba bu renkteyse koca trafiğin önünde hep en güzel şekilde durur:))
Beyaz demek istiyordum ama görüşleri okuyunca zaten şu an beyaz olduğunu öğrendim bence siyah iyidir boşuna dememişler siyah renklerin sultanıdır diye :D
Bence gösterişli bir renk daha güzel olur Mesela turkuaz Mesela ateş kırmızısı Mesela simli kaplama olabilir Siyah çok Banel bana kalırsa canlı renk iyidir
Ben siyah hastası biriyim, hem zevk hem de fazlasıyla dikkat çeker. İnternetten şimdi örneklerine de baktım çok fena duruyormuş. Ardından yapılacak birkaç estetikle efsane olacaktır.