Ben suya dayanıklı ürünler pek kullanmıyorum, işe yaramıyormuş gibi geliyor. Mesela terleyince ürünler akıyor ama suya karşı dayanıklı kullansam gerçekten işe yarar mı?

Ben suya dayanıklı ürünler pek kullanmıyorum, işe yaramıyormuş gibi geliyor. Mesela terleyince ürünler akıyor ama suya karşı dayanıklı kullansam gerçekten işe yarar mı?

Suya dayanıklı ürünler, genellikle suya ve terlemeye karşı daha uzun süre dayanıklı olacak şekilde tasarlanmışlardır. Ancak, tamamen su geçirmez oldukları anlamına gelmez ve kullanıcıların beklentileri, ürünün ne tür bir suya dayanıklılık seviyesine sahip olduğuna bağlı olarak değişebilir. Suya dayanıklı ürünler, suyun ürüne nüfuz etmesini geciktirir veya engeller, bu sayede kısmi koruma sağlarlar. Yüzme, terleme, hafif yağmur gibi durumlarda suya dayanıklı ürünler daha iyi performans gösterebilirler. Ancak suya uzun süre maruz kalmak, dalış yapmak, şiddetli yağmurlarda veya su altında kullanmak gibi durumlarda tamamen su geçirmezlik sağlamazlar. Bazı suya dayanıklı ürünler, spreyler, kozmetik ürünler veya güneş kremleri gibi yüzey uygulamalı ürünlerdir. Bu tür ürünlerin suya karşı dayanıklılığı, etkisi ve süresi üründen ürüne farklılık gösterebilir. Terleme ile ilgili olarak, bazı suya dayanıklı ürünlerin terleyince akması veya etkinliğini yitirmesi mümkün olabilir. Terlemenin ve ürünün içerdiği bileşenlerin etkisi, ürünün performansını etkileyebilir.
Cevap
1Cevap
Bir reklamda görmüştüm suya dayanıklı ürün ismini hatırlayamadım şimdi
Göz makyajı ne yaparsan yap yazın akıyor sanki
Hiç sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?