Kişilik & Karakter Tuzlu su işe yarıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deneyeceğim ya nsndjdj Güncellemeler+1 yıl Dişil enerji için Güncellemeler+1 yıl Kızlar esra ezmeciyi takip etmenizi kesinlikle öneririm başta saçma diyeceksiniz ama çok haklı Tuzlu su işe yarıyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. İşe yaramaz 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + yaräk kafaları toplanır yüz tane ne için diye sorarlar 🤣🤣 0 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Çok haklıysa bize niye soruyon yeğenim Yorumla Soran +1 yıl Deneyen var mıdır diye sormak istedim ya ne anlatıyorsun anlamadım Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Domates satıyom. Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yok öyle bir şeyGüzel bir gülümseme tüm havayı degistirir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya bu enerjiyle alakali bir şey daha çok yanında başka şeyler de gerekiyor Yorumla Tutkal45 +1 yıl Giyim kuşam aşırıya kaçmayan dekolte Yorumla
ladyinred09 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tuz tansiyonu yükseltiyor diye biliyorum. Belki ondan işe yarıyordur jdjdjd 0 0 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ne işe 0 5 Yorumla mitskii +1 yıl saçmalamayın dişil enerji aşkı kuşko tayfa kanser cidden. Yorumla Soran +1 yıl Bu öyle bir şey değil arastirirsan ogrenirsin sosyal medyadaki ergenlerin saçma sapan tavırlarını içermiyor Yorumla mitskii +1 yıl saçma sapan kendisi zaten. zmaanınızı boşa harcıyosunuz. genel olarak bu dişil enerji eril enerjişeyi iyice saçma bi yere geldi. Yorumla Soran +1 yıl Sana saçma geliyor diye bana da saçma gelmek zorunda degil. Soruyu cevaplamazsın olur biter. İyi geceler Yorumla mitskii +1 yıl sormasaydın o zaman sorun herkese açık ve cevaplayacam. bir boka yaramaz , saçmalık. bu akımın etkisi olabilir o da olumsuz yönde , iyi geceler. Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl ne için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dişil enerji Yorumla Stabeckss +1 yıl hayır hiç ilgisi yok Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Neye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dişil enerji Yorumla ahmetcann16 +1 yıl O nedirr Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaramaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl dişil enerji mi ne anlamadım. d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız bi esra ezmeciyi arastir bak Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı. Ne icin 0 0 Yorumla
Mine_e Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ne için 0 2 Yorumla Mine_e +1 yıl Hmm sanmıyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Dişil enerji Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İşe yaramaz
Çok haklıysa bize niye soruyon yeğenim
Deneyen var mıdır diye sormak istedim ya ne anlatıyorsun anlamadım
Domates satıyom.
Yok öyle bir şey
Güzel bir gülümseme tüm havayı degistirir
Ya bu enerjiyle alakali bir şey daha çok yanında başka şeyler de gerekiyor
Giyim kuşam aşırıya kaçmayan dekolte
Tuz tansiyonu yükseltiyor diye biliyorum. Belki ondan işe yarıyordur jdjdjd
ne işe
saçmalamayın dişil enerji aşkı kuşko tayfa kanser cidden.
Bu öyle bir şey değil arastirirsan ogrenirsin sosyal medyadaki ergenlerin saçma sapan tavırlarını içermiyor
saçma sapan kendisi zaten. zmaanınızı boşa harcıyosunuz. genel olarak bu dişil enerji eril enerji
şeyi iyice saçma bi yere geldi.
Sana saçma geliyor diye bana da saçma gelmek zorunda degil. Soruyu cevaplamazsın olur biter. İyi geceler
sormasaydın o zaman sorun herkese açık ve cevaplayacam. bir boka yaramaz , saçmalık. bu akımın etkisi olabilir o da olumsuz yönde , iyi geceler.
ne için
Dişil enerji
hayır hiç ilgisi yok
Neye
Dişil enerji
O nedirr
Tuzlu suya işersen, işe yarar diyorlar 🤣
ne için kank
Yaramaz
dişil enerji mi ne anlamadım. d
Kız bi esra ezmeciyi arastir bak
Ne icin