Güzellik & Bakım Mor göz makyajları gözleri morarmış gibi mi gösterir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Mor göz makyajları gözleri morarmış gibi mi gösterir? Sizce❓💜#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper Sorudur Mor göz makyajları gözleri morarmış gibi mi gösterir? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet gösterebilir bence 1 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl göstermez ama yakıştığını düşünmüyorum çünkü her renk makyaja gitmiyor kadınlarda hele ki çirkin bir kadınsa temelli mahvediyor :) 1 0 Yorumla
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Evet gösterdiğini düşünüyorum çok da sevdiğim bir makyaj türü değil 1 0 Yorumla
Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence hayır ama erkekler öyle görebilir dilek bir şey bulamadım wpnzwğlsğepfa 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Morun tonuna bağlı. Ağır mor renkler berbat bir görüntü çizebilir. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. ben mor gözlü kadınım 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl 💜.. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müptezel gibi göstermediği sürece sıkıntı yok 😂 1 0 Yorumla
Rümeysa1199191 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Şekil A daki gibi yapılırsa gosterir 😅 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. fazlası gösterebilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet gösterebilir bence
göstermez ama yakıştığını düşünmüyorum çünkü her renk makyaja gitmiyor kadınlarda hele ki çirkin bir kadınsa temelli mahvediyor :)
Evet gösterdiğini düşünüyorum çok da sevdiğim bir makyaj türü değil
Bence hayır ama erkekler öyle görebilir dilek bir şey bulamadım wpnzwğlsğepfa
Morun tonuna bağlı. Ağır mor renkler berbat bir görüntü çizebilir.
ben mor gözlü kadınım
🤣 🤣
♥
💜..
Morarmış gibi göstermiyor
Evet hiç beğenmiyorum
tövbeestafurullah dayak yemiş gibi
Müptezel gibi göstermediği sürece sıkıntı yok 😂
Şekil A daki gibi yapılırsa gosterir 😅
Ben sevemedim bir türlü mor far
Bence güzel değil ya
Gösterir