Güzellik & Bakım Rimelsiz göz makyajı bakışları yorgun mu gösterir? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Rimelsiz göz makyajı yorgun görünüm verir mi?. #maybellinefalsiessurreal Rimelsiz göz makyajı bakışları yorgun mu gösterir? Cevapla Makyaj Soruları Rimel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence yorun gösterebilir. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ruh gibi duruyor insan maskara hemen toparlıyor bir şaha kaldırıyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Özellikle, yoğun göz makyajını rimelsiz kullananların bakışları fazlasıyla çıplak oluyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gözünün yukarısında bir siyahlık eksik boş görünüyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet maalesef Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Rimelsiz insan hem daha çok yorgun, hem daha çok yaşlı gösteriyor. Makyaj insanı daha genç ve canlı gösteriyor. 1 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sevgilim rimelsiz göz makyajı yaptığı zaman bulaşıkları ben yıkıyorum. Çok yorgun görünüyor. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok komik 😬 Yorumla PromisedLand +1 yıl Gül gül ölme de 😂 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl rmel her zmaan olmalı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet ya çok belli oluyo rimel olmadığı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Maalesef... Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Göz kalemi de çok enerji katar. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet lacivert, siyah ve mor Yorumla tuba-sueda +1 yıl Mor benlik değil lacivert ve siyah iyi 🤩 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evet makyaj yapıyorsan rimel de kullanacaksın 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yumruk masaya Yorumla Kadjdaks +1 yıl Evet öyle 😂😂😂 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Eksik görünüm 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet hep bir eksik görüntü oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence yorun gösterebilir.
Bence de
Ruh gibi duruyor insan maskara hemen toparlıyor bir şaha kaldırıyor
Evet
Özellikle, yoğun göz makyajını rimelsiz kullananların bakışları fazlasıyla çıplak oluyor.
Katılıyorum
Gözünün yukarısında bir siyahlık eksik boş görünüyor.
Evet maalesef
Rimelsiz insan hem daha çok yorgun, hem daha çok yaşlı gösteriyor. Makyaj insanı daha genç ve canlı gösteriyor.
Sevgilim rimelsiz göz makyajı yaptığı zaman bulaşıkları ben yıkıyorum. Çok yorgun görünüyor.
Çok komik 😬
Gül gül ölme de 😂
rmel her zmaan olmalı
Kesinlikle
Evet ya çok belli oluyo rimel olmadığı
Maalesef...
Göz kalemi de çok enerji katar.
Evet lacivert, siyah ve mor
Mor benlik değil lacivert ve siyah iyi 🤩
Evet makyaj yapıyorsan rimel de kullanacaksın
Yumruk masaya
Evet öyle 😂😂😂
Kesinlikle yorgun duruyor
Kişiye göre değişir ama genellikle evet.
Bazı göz yapısını evet.
Eksik görünüm
Evet hep bir eksik görüntü oluyor
Yorgun ve hasta
Evet
Evet