Güzellik & Bakım Bugün en sıcak gün! Bu en sıcak günde makyaj yaptınız mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor En sıcak günde (bugün) makyaj yaptınız mı?(Ben yaptım, pembe tonlarında) 🍊#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl #SüperSoruş Güncellemeler+1 yıl Güncels Bugün en sıcak gün! Bu en sıcak günde makyaj yaptınız mı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence seven yapabilir ama tavsiyem tabi ki dikkat etmeleri. çünkü hava sıcak makyaj rahatsız edebilir ciltlerini 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır yapmadım. Genelde makyajsızım zaten. Güneş kremi ve dudak nemlendiricisi yetiyor. 1 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu havada makyaj yapmayın çünkü akacak belli 😄 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl güneş kremi üzerine transparan pudra sürüp çıktım 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yapamıyorum eda terden akıyor ☹️ 1 0 Yorumla
sakat25 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Birisini merak ettim sen tanıyorsun. Mesaj atarsan ben atamıyorum cunki 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Sıcak zor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence seven yapabilir ama tavsiyem tabi ki dikkat etmeleri. çünkü hava sıcak makyaj rahatsız edebilir ciltlerini
Hayır yapmadım. Genelde makyajsızım zaten. Güneş kremi ve dudak nemlendiricisi yetiyor.
Bu havada makyaj yapmayın çünkü akacak belli 😄
Yok yapmadım :D
Yok yav ne makyajı
Ruj sürdüm sadece zaten evdeym
güneş kremi üzerine transparan pudra sürüp çıktım
Yapamıyorum eda terden akıyor ☹️
Birisini merak ettim sen tanıyorsun. Mesaj atarsan ben atamıyorum cunki
O berbat gün çalışıyordum. Aşırı kötü geçti.
Her daim doğal takılıyorum
Yapmadım.
Yapmadım
Hayır
Almanya da serin
Sıcak zor
Hayır
Makyaj yoamıyorum