Biz susuzluğu, açlığı bildiğimizden sokaktaki canlar için su mama götürdük. Sizlere de sokaklarınızdaki canlılar için suyunuzu, yemeğinizi paylaşmayı öneririm. Dünya'yı açgözlülüğümüzle tamamen işgal ettik en azından doğayı hâlâ canlı tutmak için bunu yapabiliriz.. 🤜🏻🤜🏻 Haydi empati ve merhamete.
günüm ; sabah 8’de güne gözümü açtım dedim doğdu güneşim 😀 neyse gece çamaşır sermiştim kıyafetlerimi yıkanmış , onları topladım çünkü aşırı sıcak olucak farkındayım ya renkleri solmasın diye onları katladım ütülenecekleri ayırdım , kahvaltı etmemiştim ki kız kardeşim ölüyorum geberiyorum hastalıktan imdat! dedi onun yanına gittim duşa aldı onu giydirdim çünkü ablalık küçük anneliktir 😀 aç bakayım boğazını bakayım dedim baktım dedim kesinlikle bademcik enfeksiyonu olmuşsun 😂 neyse o yattı uyudu ben bi baktım ev çöp gibi olmuş iki bekar kız ama ev yerinden gidecek o derece 😀 evi süpürdüm bulaşıkları yıkayıp yerleştirdim ortalığı toparladım bu arada evde ki kedin ayağıma sırnaşmasından pataklayacaktım ama çok sevimliydi neyse orasını geçelim 😀 yiyecek bir şeyler sipariş ettim hafif şeyler diyelim meyve vs gibi onlar geldi azıcık tıkındım gibi oldu sonra kardeşim uyandı doktor randevusu vardı devlet hastanesinde oraya gittik birlikte kan aldılar sonuç yarın çıkar dediler, kardeşime dedim yarın asla bu sıcakta gelemem bekleyemem zaten zor yürüyorsun özele gidelim bu böyle olmaz özel hastaneye gittik bi ton para bayıldıktan sonra tahmin ettiğim sonuç çıktı bademcik enfeksiyonu 😀 ilaçları aldık doktor rapor verdi ben bu arada eriyorum geberiyorum tabii sıcaktan sonra yaşadığım aile evine geldik kardeşim ile soğuk duşa girdim üzerimden görünmez dumanlar çıkıyor gibi hissederken çıkıp kendimi klimanın karşısına attım vee finish şu an ölü balık nemo gibi öyle yatıyorum kimse beni kaldıramaz burdan şu an böyle geceye kadar su samuru gibi yuvarlanıcam 😒
Yok canım.. Herkesin destek eli uzatmak zorunda olduğu görevimizi yerine getiriyoruz. Sokaktaki herkes bir damla atsa hiçbir canlı susuz, aç ölmez ama işte bazı yönetim düzenleri bozuk ve insanlar empatiden yoksun.