Güzellik & Bakım Maybelline instant eraser kapatıcı kullanıyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Maybelline instant eraser kapatıcıyı kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?(Benim favori kapatıcım) 🤎Maybelline instant eraser Concealer #EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌹 Güncellemeler+1 yıl Güncell Maybelline instant eraser kapatıcı kullanıyor musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alasım var fakat denemem lazım. Alırsam uymama ihtimali çok yüksek 1 0 Yorumla
Sedaozr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kullanmıştım ama şu an loreal infaillible olan kapatıcıyı kullanıyorum 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kapatıcı kullanmıyorum ben ama kullanıcak olsaydım kesinlikle bu olurdu 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Daha kullanmak nasip olmadı ama denemek istediğim bir ürün 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Favorim benim evet kullanıyorum. Hatta 3 tane sepette beklio😄 1 0 Yorumla
Whitecruz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Eskiden artık cok Pahalı evet cok iyi bir kapatıcı 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim kullanmadığım bir ürün olmamıştır geçmişte evet kullandık 😀 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hayır ben doğallığı tercih ediyorum özgüvenim yükseliyor Beni beğenen böyle beğensin 1 0 Yorumla
tazehala Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kullanıyorum ama benim göz altlarım normal bi seviyede mor olmadıklarından kaç yıllık müptezelleri andıracak cinsten olduğundan çok etkili değil😔 1 0 Yorumla
müdaresizz Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Nyx bare with me, bu ve salmon dna favori kapatıcılarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim göz altlarım değişik biraz o yüzden kapatici olmuyor bunuda denedim ayni sekilde topaklaniyor maalesef tek cozum cerrahi mudahale 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Kullanmadim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır kullanmıyorum.
Bunu kullanıyorum
Alasım var fakat denemem lazım. Alırsam uymama ihtimali çok yüksek
Kullanmıştım ama şu an loreal infaillible olan kapatıcıyı kullanıyorum
Kapatıcı kullanmıyorum ben ama kullanıcak olsaydım kesinlikle bu olurdu
Daha kullanmak nasip olmadı ama denemek istediğim bir ürün
Favorim benim evet kullanıyorum. Hatta 3 tane sepette beklio😄
Eskiden artık cok Pahalı evet cok iyi bir kapatıcı
benim kullanmadığım bir ürün olmamıştır geçmişte evet kullandık 😀
Hayır ben doğallığı tercih ediyorum özgüvenim yükseliyor
Beni beğenen böyle beğensin
Kullanıyorum ama benim göz altlarım normal bi seviyede mor olmadıklarından kaç yıllık müptezelleri andıracak cinsten olduğundan çok etkili değil😔
Nyx bare with me, bu ve salmon dna favori kapatıcılarım
benim göz altlarım değişik biraz o yüzden kapatici olmuyor bunuda denedim ayni sekilde topaklaniyor maalesef tek cozum cerrahi mudahale
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum çok pahalı çünkü 😥😂
markalardan gelenlerde bugün
Benim yüzüm pürüzsüz😘
Kullanmıyorum.
Kullanmadim