Güzellik & Bakım Aileniz sevgilinizle yaptırdığınız sanatsal vücut makyajına kızar mıydı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ailenizin çıplak tene uygulanan vücut makyajına tepkisi ne olurdu? Aileniz sevgilinizle yaptırdığınız sanatsal vücut makyajına kızar mıydı? Cevapla Makyaj Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bana kimse karışamaz zaten önemli olan da benim düşüncem var kararım. ama ailem ile konuşmuyorum zaten 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Biliyorum canım demiştin. u Barış_LonelyForever +1 yıl :)
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu ne ya dövme desen değil djfj silince geçen bir şey için fazla zahmetli görünüyor jfjf 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet vücut makyajı çok zahmetli oluyor Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yaptırmam ki böyle bir şey ailem yorum yapsın. Pavyon duvarı mıyım ben kendimi simle falan boyayayım 😂 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İstesem yaptırırdım ama tarzım dışında böyle şeyler. Yani ben vücuda eklenti yapmayı pek sevmiyorum 1 0 Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl aileyi geç ben karşı çıkarım. gereği yok 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden ki Yorumla nefessssu +1 yıl vücuduma niye makyaj yapayim orada bile başlı başlına saçma bence. Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kimse umursamaz fakat ben hoşlanmam işin doğrusu. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Biraz farklı Yorumla
onimine Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl dinden çkmışım gibi sayarlardı net 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aslında nesi var Yorumla onimine +1 yıl abartı ya da çıplak bedeni gösterceğimi falan düşünürler çünkü bazen yanımda gösterdiğim makyajlara böyle yorum yapıyorlar Yorumla
Banana11 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ne yapacaklarını kestiremiyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bana kimse karışamaz zaten önemli olan da benim düşüncem var kararım. ama ailem ile konuşmuyorum zaten
Biliyorum canım demiştin.
:)
Bu ne ya dövme desen değil djfj silince geçen bir şey için fazla zahmetli görünüyor jfjf
Evet vücut makyajı çok zahmetli oluyor
Yaptırmam ki böyle bir şey ailem yorum yapsın.
Pavyon duvarı mıyım ben kendimi simle falan boyayayım 😂
İstesem yaptırırdım ama tarzım dışında böyle şeyler. Yani ben vücuda eklenti yapmayı pek sevmiyorum
aileyi geç ben karşı çıkarım. gereği yok
Neden ki
vücuduma niye makyaj yapayim orada bile başlı başlına saçma bence.
Kimse umursamaz fakat ben hoşlanmam işin doğrusu.
Evet Biraz farklı
dinden çkmışım gibi sayarlardı net
Aslında nesi var
abartı ya da çıplak bedeni gösterceğimi falan düşünürler çünkü bazen yanımda gösterdiğim makyajlara böyle yorum yapıyorlar
Ne yapacaklarını kestiremiyorum
Neden
Patlak aktivitesi